3 nov

Det är bara några dagar kvar till presidentvalet i USA, och läget verkar ganska kaotiskt. Fler pinsamheter har kommit fram om Hillary och medierna låter inte så säkra på att Clinton ska vinna längre. Jag tycker att det är lite tyst och avvaktande i medierna, kan vara ett tecken på att något pågår bakom kulisserna. Det förekommer olika spekulationer. Opinionsundersökningar visar på en krympande ledning för Clinton, kanske är det så att de varit manipulerade tidigare och nu anpassas de gradvis för att det inte ska se för misstänkt ut.

I avvaktan på vad som händer kan man titta på en video på svt-play om den smutsiga vapenhandeln. Passar bra nu i samband med Löfvens besök i Saudiarabien.
svtplay.se – Shadow world
”En obehaglig och avslöjande resa in i den globala vapenhandeln – en skuggvärld som genererar miljarder och som befolkas av korrupta ledare, ljusskygga affärsmän och skumma mellanhänder. Krig till varje pris är deras devis. Gärna så länge som möjligt. Offren spelar ingen roll så länge pengarna fortsätter att flöda.”

larouche.se – Stefan Löfvens saudiska klavertramp

Med sitt besök i Saudiarabien trampade statsminister Stefan Löfven i klaveret så det sjöng om det runt om i världen. Han hävdade att besöket var avsett att öppna diplomatin med viktiga länder inför Sveriges nyvunna medlemskap i FN:s säkerhetsråd. Men med på resan tog han en svensk vapenleverantör personifierad av Saabs styrelseordförande Marcus Wallenberg.
Det finns väl knappast något mer partiskt i världsdiplomatin än en vapenleverantör till ett krigförande land. Skall man hålla kontakt och verka inom FN med alla sidor i svårlösta konflikter, skall man inte markera att man ensidigt stöder en sida. Det undergräver radikalt Sveriges ställning i säkerhetsrådet.

8dagar.com – Vapenkrämaren Löfven

Att Stefan Löfvén nu åker till Saudiarabien med Marcus Wallenberg är helt stilenligt.
Dessa båda vapenkrämare avlägger hedersbesök i det land som förutom USA bär den allra största skulden för de blodiga krigen i Mellanöstern.
Resan blir en prestigevinst för Riyadh, vars bombplan på kort tid dödat 10 000 människor i Jemen och för bara några veckor sedan 140 människor i ett begravningsfölje (500 sårade).

jinge.se – Sverige oetiska och olagliga vapenaffärer med ISIS-stödjande Saudiarabien/Sweden’s unethical and unlawful arms deals with ISIS backing Saudis

dickemamelost.blogspot.se – Saudiarabien skickade 30 000 terrorister till Syrien som begår brott mot mänskligheten med Väst´ tysta medgivande

Legoknektarna kommer i huvudsak från arabspråkiga länder som Saudiarabien, den medeltida stat som Sveriges statsminister nyligen besökte i sällskap med direktörerna för svensk vapenindustri.

Ny och intressant artikel på den förträffliga bloggen –
iryssland.nu – Försoning – Rysslands Hemliga Vapen i Kriget Mot Terrorismen

Kan försoning, i kombination av oskadliggörandet av radikaler, inom Islam, i framtiden minska hotet från terrorister?

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

«

»