21 augusti

Fortsätter på samma som i förra inlägget, att det föds färre barn än normalt i år, i Sverige och i andra länder. För mig blinkar den stora varningslampan direkt. Kan anledningen vara någon annan än covidsprutorna!?
Första halvåret 2022 har det fötts 54 560 barn i Sverige, ett medeltal för åren 2018-2021 för samma period är 58 600. Det varierar från 58 275 (2020) som lägst till 59 065 (2018) som högst, dessa 4 år. ca 7% färre har fötts i år.

Statistik finns här från SCB, en excel-fil att ladda ner finns längst ner på sidan.

Uppgifter om att det fötts ca 10% färre barn än normalt i Tyskland under årets fyra första månader finns här –
newsvoice.se – Exposé: Pfizer-dokument och officiella data visar att covidvaccinerna avfolkar världen

Pfizer Documents & Official Real-World Data prove the COVID Vaccines are already causing Mass Depopulation

newsvoice.se – Statistics: Clear Trend of an Abnormal Decrease in Birthrates in Europe

Joseph Mercola 25 juli – Evidence of the devastating effects COVID jabs have on male and female fertility

Från maj i år – Confidential Pfizer Docs. reveal 90% of Covid Vaccinated Pregnant Women lost their Baby; but Pfizer claimed: “No safety signals emerged”

Det förekommer också uppgifter från andra länder om att det dör ovanligt många i år också, inte av/med covid utan av andra anledningar. Jag tycker mig inte ha sett detta i den svenska statistiken, men det här med att det föds få barn framgår mycket tydligt. Detta är mycket obehagligt, det är precis något sådant man skulle kunna vänta sig att motivet till den osannolika sprutkampanjen var. Och om det nu beror på sprutorna, är detta ett tillfälligt fenomen eller är det permanent?

Naomi Wolf pratar med Pierre Kory och Paul Marik från FLCCC om konstigheter i samband med sprutorna i den här videon från Rumble från den 17 augusti

Annons

2 svar to “21 augusti”

  1. soo65 Says:

    När det går bra för Ryssland blir det ointressant att rapportera något. Allt som Ukraina gör är bra och man hittar sällan någon som helst kritik mot Ukraina I våra fantastiska, fria, tidningar. Tur att man har stängt tillgången till den ryska propagandan, för i väst har vi bara sanningen….

    • Stan Says:

      Ensidigheten i västmedierna är makalös, och det är beklämmande att så många tycks svälja propagandan. (undrar om du inte egentligen kommenterar inlägget som är ovanför detta, det kanske är jag som gör det otydligt genom att inte sätta riktiga rubriker)


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: