7 nov

Bra artikel av Kajsa Ekis Ekman om ett aktuellt ämne – Hillary Clinton är en klassisk imperialist

Svensk media har bestämt sig: Hillary Clinton är att föredra. Högerpressen varnar oss om riskerna för världsekonomin om Donald Trump skulle vinna – då är nämligen TTIP i fara. Vänsterpressen har samma kampanjer, men då är det aborträtten som är i fara. Flera vänsterdebattörer som yttrat sig menar att Hillary Clinton är bättre då hon är kvinna, och ”det är 2016 nu” som Johannes Klenell skriver i Flamman, eller då ”den andre är galen” som Åsa Linderborg skriver och menar att man ”måste stödja” Hillary Clinton.
Nej, det måste man inte alls. Man måste inte stödja någon. Vi bor inte i USA och det här är ingen fotbollsmatch. Det här är nästa imperialistiska ledare som ska utses. Och om världen mår bättre av en smart eller dum imperialist är inte alltid så säkert.

William Engdahl har också en ny artikel om att Hillary Clintons närmaste medarbetare sen många år är djupt involverad med Muslimska Brödraskapet – The Real Huma-gate Crime is the Muslim Brotherhood!

Artikeln finns översatt till svenska – Det verkliga Huma-gate-brottet är det Muslimska brödraskapet!

Den verkliga brottet som avslöjats i Hillary Clintons e-postmeddelanden vilka skickats från hennes privata server har noggrant dolts, åtminstone fram till nu. Det är en kriminell konspiration, ja, en riktig konspiration, att dölja något från det amerikanska folket och från världen.
Det är så explosivt att det inte bara kan spåra ur Clintons bisarra presidentvalskampanj. Det är så farligt för de som är inblandade att USA:s justitieminister och en direktör för FBI dolde det med risk för förstörda karriärer. Det kan sannolikt leda till riksrätts-anklagelser mot president Barack Obama för brottslig medhjälp till avskyvärda brott mot USA. Detta är vad som dolts.

Lars Bern om sd – Är Sverigedemokraterna på väg att brytas ner av den politiska korruptionen?

När jag lyssnar till SD-politikernas ensidiga hang-upp på invandringen, får jag en pinsam känsla av att partiets ledning inte fattat den stora bilden i kampen mot globalismen. De verkar inte greppa att invandringsproblemen bara är ett delproblem till globaliseringen – att det är de globala makthavarna som vi först måste trycka tillbaka, för att kunna återfå vårt nationella demokratiska självbestämmande. Lyckas vi inte bli kvitt EU:s diktat och oligarkernas s.k. handelsavtal som flyttar makten från vår riksdag till deras styrelserum, är en begränsning av invandringen betydelselös. Det verkar SD-ledningen inte ha fattat.

SD är på väg att tappa bort det grundläggande problem som de borde fokusera på, om de skall kunna bli ett verkligt alternativ till den politik som tjänat ut. Man borde fokusera mer på maktfrågorna i de överstatliga system som globalisterna är på väg att etablera. Man borde kraftfullt agera för att Sverige skall göras oberoende av den angloamerikanska oligarkins inflytande. Det gör man inte idag. Vad Sverige behöver är ett kraftfullt okorrumperat alternativ till dagens mot svenska folket illojala politikeretablissemang som går globalismens och inte landets ärenden.

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

«

»