Behandlingar

Jag vill på den här sidan tipsa och ge förslag om behandlingar och medel som kan hjälpa mot covid-smitta. Eftersom sjukvården inte ger någon hjälp i det tidiga stadiet får man själv ta ansvar och göra vad man kan.
Uppdaterar och lägger till mer material efterhand här.

Hydroxiklorokin och Ivermectin kan båda vara svåra att få tag, då de är receptbelagda. Det borde vara självklart att läkare skriver ut dessa åt framför allt riskgrupper så att man kan sätta in så fort man märker symptom, och även att använda som förebyggande när det finns risk för smitta, men nu är det som det är, de motarbetas.
Många skriver på facebook att man använder Ivermectin i form av avmaskningsmedel till hästar. Så om man har hästar eller känner någon som har så kan där öppnas en möjlighet. Kan också finnas en möjlighet att beställa från utlandet – Why Ivermectin works, and where to buy it – det är en sida från Schweiz som verkar seriös som tipsar.
En sida med info om Ivermectin

Så här nedan ger jag tips om sådant som är receptfritt som man kan skaffa själv. Nu är detta den bild jag har fått, och jag är inte medicinutbildad och ger inga råd utan detta är en undersökning och utforskning som medborgare gör tillsammans för att hjälpa varandra. Jag är mycket tacksam för de tips jag har fått från andra. Och jag har inga direkta egna erfarenheter av preparat som hjälpt, utan jag för vidare vad andra sagt och vad jag valt att tro på.

Det första grundläggande är att se till så att man håller uppe nivåerna av D3-vitamin 2000-6000 IE/dag, C-vitamin, zink, magnesium och selen. Och det finns säkert fler vitaminer och spårämnen som kan vara bra att tänka på.

I de första stadierna, förebyggande och vid symptom så är det virusdödande som gäller i första hand. Vad jag har förstått så får man ingen hjälp av sjukvården i detta första skede, utan man får rådet att gå hem och återkomma om man får svårt att andas. Och det är detta som är fel sätt att handskas med covid-smitta. Har det gått ca en vecka och man får svårt att andas kan det bli svårare att komma till rätta med sjukdomen. Min bild är att man ska sätta in virusdödande så fort som möjligt för att förhindra att sjukdomen går till det svårare stadiet. Dessutom borde risken för långvariga problem minska om man kan bromsa viruset i början.

Som förebyggande

Om man har varit i folksamlingar och det finns risk för smitta kan man för munsköljning och nässpray använda kolloidalt silver eller väteperoxid. Båda dessa kan man också inhalera via nebulisator. Borde göra bra nytta om man nyligen har fått virus som finns i de övre luftvägarna. En artikel om att man använt jod för munskölj med bra resultat.
En annan produkt för munskölj och nässpray kan vara hypoklorsyra, ofarligt för djur och människor, tillverkad av vatten, salt och elektricitet. Men dödar effektivt virus, bakterier och svamp, också ett utmärkt alternativ till handsprit, exempel
She also shares that HOCI mouthwashes are being used prior to mouth procedures to help minimize the risk of spreading COVID
– se HÄR – läs mer om det HÄR – och man kan beställa t.ex. HÄR

Vid symptom

Då är det virusdödande som gäller i första hand, att sätta in så fort som möjligt för att stoppa upp virusförökningen. Dessutom förhöjda doser av D3-vitamin 10-15000 IE/dag,  c-vitamin och zink.
Några förslag –

……………………………………….

MMS, troligen ett potent medel som det finns anledning att titta närmare på.
En video, 1 tim 49 min, med en gedigen genomgång av ämnet – theuniversalantidote.comwww.bitchute.com/video/XmDQNw007Wke
Här är en mycket värdefull artikel – MMS grunder på SvenskaVad är MMS jimhumble.co

………………………………………..

Väteperoxid inhalerad via nebulisator.
En doktor i USA, dr Brownstein, har använt detta mycket, han spär ut den 3%-iga väteperoxiden med destillerat vatten med salt i.
Intervjuer med honom från mercola.com – tydligen har Mercola utsatts för påtryckningar och censur, inläggen finns inte kvar, men utdrag från intervjun med honom finns här – https://justpaste.it/3p9g3
How Nebulized Peroxide Helps Against Respiratory Infections – och – Nebulized Peroxide — A Simple Treatment for COVID-19 –

Två andra artiklar om väteperoxid – Curing Viruses with Hydrogen Peroxide
Hydrogen peroxide nebulizer to treat Covid-19 infection

Nebulized Hydrogen Peroxide — A Simple Remedy for COVID-19

En intervju med Thomas Levy –
Nebulized Hydrogen Peroxide- Interview with Dr. Thomas Levy –  https://www.bitchute.com/video/tSHJEn04eXlS/
Is This the Most Effective Weapon Against Viral Infections?
Det finns också en gratis e-bok av Levy att ladda ner – https://rvr.medfoxpub.com/

Hydrogen Peroxide Inhalation Method by Bill Munro
Hydrogen Peroxide Inhalation Therapy for COVID-19

………………………………………..

Kolloidalt silver – både att dricka och inhalerad via nebulisator, men jag tror inte att man ska använda silvret tillsammans med MMS då silvret förtar effekten av MMS.
Studie: Kolloidalt silver avdödar coronavirus i lungorna
Allt om kolloidalt silver
kolloidaltsilver.me
Potent antiviral effect of silver nanoparticles on SARS-CoV-2

………………………………………..

Bromhexin, finns receptfritt under namnet Bisolvon. Att använda som virusdödande, som förebyggande och för tidig behandling.
Dr Harrison i Florida – harrisoncovid19researchgroup.com
Dr Harrison beställer Bisolvon från Norge, och har fått höra hos den de beställer från att Bisolvon används mycket i Norge – ”according to a pharmacist at 123apotek.no, who says bromhexine is extensively used in Norway” – skulle det kunna ha med de låga covid-dödstalen för Norge att göra?
Studie som visar bra resultat för Bromhexin – Effect of bromhexine on clinical outcomes and mortality in COVID-19 patients: A randomized clinical trial
Dr Mobeen intervjuar dr Eric Harrison – www.youtube.com/watch?v=gZk0lqj-QRY
Dr Mobeen har en genomgång av hur Bromhexin fungerar – www.youtube.com/watch?v=qxIfNfc2Gic

Quercetin, sägs fungera som hjälp åt zink att nå in i infekterade celler och stoppa virusförökningen.

Oregano-olja, sägs vara virus-dödande, antibakteriellt och anti-inflammatoriskt.

Bromelain, virusdödande, sägs ha ökad effekt om man tar det tillsammans med Gurkmeja.

Lysinvideo

………………………………………..

Kanske kan man få astma-medicin med kortison av sjukvården. Det är troligen ett av de viktigaste medlen mot sjukdomen, för att dämpa immunförsvarets överreaktion i det senare stadiet.
Det finns receptfria alternativ, som Desonix, antar att det inte är lika effektfullt som de man får med recept, men det innehåller också Budesonid.
Inlägg om detta där det talas om en studie som visar att risken för sjukhusinläggning minskade med 90% när Budesonid användes.
De uppfann medicin mot covid – för 50 år sedan

………………………………………..

Som jag har förstått det bör man inte använda anti-inflammatoriskt de första dagarna då det kan dämpa immunförsvaret när det behövs för att bekämpa viruset.
Däremot efter en vecka är det anti-inflammatoriskt som är det viktiga.
En läkare från Sydafrika som haft stor framgång med covidbehandling påpekar det viktiga med att behandla med anti-inflammatoriskt på dag 8 efter första symptom – The 8th Day Therapy for COVID-19Treating Covid19 from the 8th Day – Avoiding ICU

Pepcid är ett anti-histamin-preparat som är receptfritt på apoteket. Dr Urso i USA rekommenderar 40-80 mg per dag-

En intervju med en indisk läkare som behandlat många covidpatienter, som menar att anti-infammatoriskt är mycket viktigt, han använder Colchicine som är receptbelagt –
Caring for COVID-19 patients & Long Haulers in Mumbai, India with Dr Darrell DeMello – youtube.com/watch?v=_h16NUYlSAo

Boswellia, anti-inflammatoriskt, sägs också ha ökad effekt tillsammans med Gurkmeja.

Astaxantin, anti-inflammatoriskt. Det finns inte mycket uppgifter och exempel om detta, men det kan vara så att det har bra effekt som anti-inflammatoriskt i det andra skedet, efter ca en vecka.
En kopia av en artikel från mercola.com om detta som inte finns kvar där längre, finns här – https://justpaste.it/4xnfp

Blodförtunnande är viktigt då en av de allvarliga komplikationerna är att blodet klumpar sig. Aspirin kan användas till detta. Har också hört rekommenderas att man ska försöka att hålla sig i rörelse och få blodet att cirkulera för att förhindra att blodet klumpar sig. Vilket också den här artikeln kan ge stöd åt – Slow Walkers Almost Four Times More Likely to Die From COVID-19

C-vitamin intravenöst sägs vara en effektiv behandling – exempel. Men det är tveksamt om vården erbjuder detta. Då finns liposomalt c-vitamin som ett alternativ, det ska tas upp av kroppen på ett effektivare sätt.

Svartkumminfrö plus honung – Efficacy of honey and Nigella sativa against COVID-19: HNS-COVID-PK Trial

Kina-bark-te

Cistus Incanus

Lakritsrot

…………………………………………………..

LÄNKAR till sidor med behandlingstips –

orthomolecular.org – How can I cure thee? Let me count the ways

https://swprs.org/on-the-treatment-of-covid-19

Coronavirus (COVID-19) Alternative Treatment and Prevention – https://www.earthclinic.com/cures/coronavirus.html

https://newsvoice.se/2020/09/information-om-halsa-censureras-hitta-direkt-till-de-basta-halsohemsidorna

https://newsvoice.se/2020/11/basta-vardmetoderna-for-covid-19-ar-fria-fran-feta-ekonomiska-intressen (missa inte kommentarerna!)

https://www.tv-helse.se/basta-behandling-covid-19/

https://c19protocols.com/category/treatment-protocols/

https://aapsonline.org/covidpatientguide

https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/03/FLCCC_Alliance-I-MASKplus-Protocol-SVENSKA-Swedish.pdf

https://covid19criticalcare.com/wp-content/uploads/2021/03/FLCCC-Alliance-MATHplus-Protocol-SVENSKA-Swedish.pdf

Kommentarer inaktiverade för Behandlingar
%d bloggare gillar detta: