3 maj

De är desperata nu, ockupationsmakten som kontrollerar medierna och har gett Quisling-regimen order om ett värdlandsavtal med Nato.
Först filmen om Ukraina (se föregående inlägg) som skulle ha visats på TV den 1:a maj men som stoppades, nu såg jag uppgifter om att den ska visas den 25 maj.
Det är just efter att värdlandsavtalet ska tas upp i riksdagen, tror att det är den 21:a. Är det därför det är så besvärande med Ukraina-filmen? Hela tornet av lögner som beskrivningen av händelserna i Ukraina, och skrämselpropagandan om Ryssland som ett hot, bygger på kanske får sig en törn och riskerar att rasa?

Ett lågvattenmärke i det hela var artikeln i DN om att SÄPO påstår att en ”rysk spion” ska ha varit verksam på ett nej till Nato-möte.
8dagar.com – Säpo infiltrerar Nej till Nato

Maktens män är pressade. Opinionen mot värdlandsavtalet stiger. Tre politiska partier säger nej och socialdemokraterna är djupt splittrade.
Vad gör Säpo?
Serverar en dunderlögn om att opinionen mot värdlandsavtalet skulle vara styrd av Ryssland.

Säpo:s försök att kompromettera nej-sidan är pinsamt och skamligt. Till skillnad från JA-sidan drivs NEJ-sidan underifrån, helt utan statliga medel eller tillgång till stora media. Att därtill utpeka dem som styrda utifrån vittnar om förakt och djupt främlingskap inför det svenska folket.

Till bilden hör att Sverigedemokraterna sagt att man ska rösta nej till avtalet.

Det har varit fortsatta kraftiga propaganda-attacker i de Washington-trogna svenska medierna den senaste tiden.
Ett exempel är intervjun med Rysslands utrikesminister i DN. Där Lavrovs uttalande missbrukades, som vanligt. En förställning drogs igång där Löfvén och andra fick uttala sig om Rysslands ”hot”.
En föreställning som de svenska medierna skapat själva. DN-journalist åker till Moskva och intervjuar utrikesminister Lavrov.
Åker sen hem och lägger ner stort jobb på att försöka förvränga något av det Lavrov sagt till att kunna låta som något hotfullt. Men det är inte lätt, Lavrov har lärt av tidigare erfarenheter när ökad amerikansk närvaro i Sverige och Danmark varit på tal, och de sagt något om att då måste Ryssland göra sig beredda på att dessa länder kan utgöra ett hot mot Ryssland framöver och anpassa sina militära planer därefter. Och då har förstås de svenska medierna agerat precis på samma sätt som nu, skrikit om att Ryssland uttalar HOT mot Danmark och Sverige!

Så därför valde Lavrov orden noga så att de inte skulle kunna förvrängas till att låta som ett hot. Men det hjälper inte, syftet med intervjun var att få nytt material för anti-Rysslandshetsen så man påstår att det var ett hot i alla fall. De räknar med att majoriteten av den svenska befolkningen är så gediget hjärntvättad att det räcker att säga ordet Ryssland så ska de reagera med avsky och rädsla.

Man kan läsa hela DN-intervjun översatt till engelska på ryska utrikesministeriets egen sida –
Foreign Minister Sergey Lavrov’s interview with Swedish newspaper Dagens Nyheter, Moscow, April 28, 2016

nyhetsbanken.info – Stora rysspaniken

Behövde Dagens Nyheter verkligen intervjua Sergej Lavrov?
Jag är övertygad om att ifall DN:s sätteri av misstag bytt ut alla Lavrov-citat med någonting i stil med ”Sicut aqua effusus sum et dispersa sunt universa ossa mea factum est cor meum” hade reaktionerna blivit lika upprörda.

motvallsbloggen – DN:s verkliga ansikte – trutförlängare åt USA/Israel

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s