20 juli

Nu finns del 2 av den video om Sverige och Nato som jag länkade till i förra inlägget - 
Sweden’s journey into NATO part 2: The trap  -  https://www.youtube.com/watch?v=Wnvj7JfnoUo 

Ett mycket bra inlägg och unikt för att vara publicerat i mainstreammedia, ett avbrott från den groteskt ensidiga propagandan!
GÖRAN THERBORN: På sikt kan jorden inte styras av en maktelit med bas i en krympande tiondel av världens befolkning

Den svenska högern har nått sitt stora mål alltsedan 1945, att bli en del av det amerikanska imperiet. 200 års framgångsrik svensk freds- och neutralitetspolitik har övergivits för en USA-ledd krigsallians. Blir det ett tredje världskrig ska Sverige absolut vara med. Det har både Andersson och Kristersson lovat NATO – men inte svenska folket.
Med stormaktens fräckhet och makt att vända språket efter sina intressen kallar USA sin dominans av världen en ”regelbaserad internationell ordning”, något som naiva svenska utrikespolitiker köpt billigt.

Den nya amerikanska världsordningen är en vän-fiende-värld, utan allmängiltiga regler. Det innebär en strategisk reträtt, ett erkännande av att USA inte kan göra hela världen till lärjungar. Men samtidigt en strategi för att behålla resten av världsmakten.
USA är den sista innehavaren av en nordatlantisk världshärskarmakt, en vit kristen missionerande dynasti som etablerades för cirka femhundra år sedan, i Spanien. Sverige har nu länkat sig vid denna åldrande härskardynastis fortsatta maktanspråk på världen. Det är ett oklokt och antidemokratiskt beslut. På sikt kan jorden inte styras av en maktelit med bas i en krympande tiondel av världens befolkning.

Jag ser nu att rubriken har ändrats på Aftonbladet sedan publiceringen igår, det har troligen kommit missnöjesreaktioner från representanter för den dolda makten. Nu är rubriken – Sverige ansluter sig till USA:s härskarmakt

-

Skriv här