25 nov

Det känns nästan som att det är läge att fira. Det ser ut som att det går mot en upplösning i Syrien, utan att väst gett sig in direkt militärt. Och nu avtalet med Iran. Bilden som framträder allt klarare är att det är Israel, och de politiker i USA som sponsras av Israel, och Saudiarabien som är de verkliga hoten mot världen. Man får vara öppen för att omvärdera bilden av Obama en aning, han kanske inte är helt fjärrstyrd ändå. Det är säkert så att alla politiker på toppnivå är under allvarligt hot på ena eller andra sättet. De uppträder i alla fall som om de är det. Kanske pågår saker bakom kulisserna, att makten hos finansoligarkerna håller på att krackelera, som gör att fler vågar stå upp mot den värsta ondskan.
Som sådant här – Harbinger: 23 countries begin setting up swap lines to bypass dollar – och det som Karen Hudes pratar om, här en ny intervju som jag inte hunnit lyssna på ännu – Commitments for an Economic Breakthrough – Ellen Brown lär också medverka.
James Petras – Decline of the American Empire? Global Configurations of Power, The Swindle Economy and the Criminal State
Robert Fisk: Netanyahu is on his own now
Den här videon kan vara lämplig att fira med!
Stick Your New World Order Up Your Arse! Daz performing at Anon Demo at BBC Salford Quays 16th Nov 2013. Over a 100 Demonstrators under the banner of Anonymous Protested at the BBC to rebuke them over their lack of coverage of protests. They barely even mentioned 60,000 protesters at the recent Tory Party Conference in Manchester .

-

>

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

«

»
%d bloggare gillar detta: