28 nov

En ny propaganda-offensiv om en smitta sprids nu med hög hastighet i medierna.
Det påminner om hur det var i början av 2020, täta inlägg med syftet att få folk uppskrämda.
I stort sett ingen information om att någon blivit svårt sjuk eller avlidit av den nya varianten har presenterats.
Detta var väntat, inte kunde man väl tro att makterna bakom kulisserna skulle nöja sig med att 20-30% av befolkningen nobbat ”erbjudandet” om att få gratis-sprutor.

Vid det här laget får man hoppas att en stor del av befolkningen har immunitet mot sådana här skrämselkampanjer. För nu gäller det att se upp. Hur ser nästa steg ut, när man nu har lagt den här grunden? Troligen kommer man att hitta, eller fabricera, något eller några skrämmande fall med döda som samtidigt varit smittade med den nya varianten. Och låta sådana som Mulla Säljberg eller Ali vad-han-nu-heter spekulera om att det inte kan uteslutas att den nya varianten är mer smittsam och kanske även mer dödlig.

svt.se – Läkaren som upptäckte omikron: ”Hittills har ingen behövt sjukhusvård”

Läkaren Angelique Coetzee var först med att slå larm om omikronvarianten till sydafrikanska myndigheter. Hon menar att omvärldens åtgärder är förhastade, eftersom viruset bara tycks medföra milda symptom.
– Hittills har varken jag eller mina kollegor behövt lägga in en enda patient, säger hon till SVT Nyheter.

Coetzee är också ordförande för det sydafrikanska läkarförbundet. I de fall som hon och hennes kollegor behandlat sedan dess har tröttheten varit ett återkommande symtom, berättar hon. Samtidigt har andra vanliga åkommor som lukt- och smakbortfall inte påträffats en enda gång. Den genomgående bilden är att varianten enbart orsakar lindrig sjukdom då inga patienter krävt sjukhusvård hittills, menar läkaren.
– Det betyder inte att vi inte kommer att se svårt sjuka patienter längre fram, men det här är den bild vi har nu, säger hon.

Efter larmen har flera länder infört restriktioner i syfte att försöka motverka spridning, men Coetzee ser med förvåning på reaktionen. Åtgärderna är inte rimliga i förhållande till sjukdomsbilden, menar hon.
– Det är inte vettigt. Ja, viruset har många mutationer, men baserat på den kliniska bild vi ser tycker jag att man borde vänta och se innan man stänger sina gränser. Jag är dessutom rätt säker på att varianten redan finns i alla era länder, säger hon.

På tal om Sydafrika, så finns det en intressant intervju med Shankara Chetty, en läkare som bor och verkar där. Han har haft stor framgång med sin covidbehandling, över 7000 patienter och noll döda. Han fokuserar på åttonde dagen efter första symptom. Det är då läget kan förvärras i vissa fall, han behandlar då med anti-inflammatoriskt och anti-histamin-preparat.
En intervju med honom finns här –
https://www.ourfreedomtube.com/watch/treating-covid19-from-the-8th-day-avoiding-icu-dr-chetty-7000-not-out_xLGbApg4qRVnf1h.html

 

-

Ett svar to “28 nov”


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

«

»
%d bloggare gillar detta: