16 apr – uppdatering av vaccin-dödstal

VIKTIG UPPDATERING

Enligt uppgift från trovärdig källa så är det inte korrekt som jag skrivit att dödsfallen bara kommer från de 12% av de inkomna biverknings-rapporterna som är handlagda. När det gäller dödsfallen har man alltså gått igenom alla inkomna rapporterna.
Det menar Ingemar Ljungqvist, som bl.a. skrivit den här artikeln, han skriver så här –
…………………………………………
Jag har kontaktat Veronica Arthurson på MPA som chefar för detta med biverkningar. När det gäller dödsfallen vill hon vara transparent men där sker ingen eftersläpning. Där gäller inte de 12% ovan. Den som avgör om dessa ska rapporteras in eller inte är rapportören själv själv, dvs anhörig eller vårdpersonal. Dvs de som faktiskt sett sambandet. Så minimiantalet som anges är faktiskt ganska säkert. Däremot vet vi hur det är med underrapporteringen. Det kan ju föreligga ett visst tryck ute på enheterna att INTE rapportera, både med omtanke om vaccinindustrin men också att man pga arbetsbelastning och okunskap om hur man ska gå tillväga låter bli.
…………………………………………..

slut på uppdateringen

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

12 nya dödsfall i samband med covid-vaccineringarna efter veckans uppdatering, 173 döda totalt sedan vaccineringarna började.
MEN, tydligen får man titta på detta på ett lite annat sätt än jag gjort tidigare. Dessa 173 kommer bara från de biverkningsrapporter som Läkemedelsverket hittills har behagat att granska, vilket är ca 12% av de inkomna, i Norge har motsvarande myndighet handlagt 57%.

   inkomna rapporter  handlagda rapporter dödsfall
(nya)
%
dödsfall
prognos
 Pfizer  6515  2212  153 (8)  6,92  451
 Moderna  1261  202  10 (1)  4,95  63
 AstraZ  16139  552  10 (3)  1,81  292
 summa  23923  2966  173 (12)    806

Om man antar att de rapporter som hittills inte handlagts innehåller samma andel med dödsfall som de som granskats så har ca 800 dött i samband med vaccineringarna i Sverige.
Och jag menar att man kan göra uppskattningen att 4000-6000 dog av covid 2020, som jag redogjorde för i förra inlägget.
Och att ca hälften av dessa (minst) inte hade behövt dö om man hade använt de mediciner och behandlingar som finns, och om man hade låtit bli att vara blixtsnabba med att sätta äldre på sk palliativ vård och gett dom hjälp och behandling istället.

Norges siffror efter veckans uppdatering –
143 dödsfall i samband med vaccineringarna, 11014 inkomna rapporter, 6293 handlagda, prognos 250 döda.
Norge har ca 700 covid-döda på ett år, kan man anta att det är på liknande sätt som i Sverige, att en stor andel av de som är med i den statistiken dog av i huvudsak annan anledning än covid? Troligen.

https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner
https://legemiddelverket.no/english/covid-19-and-medicines/vaccines-against-covid-19/reported-suspected-adverse-reactions-of-covid-19-vaccines

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: