14 apr – coviddödstal och vacciner från en ny synvinkel

UPPDATERING

Det är troligen så att det inte stämmer att dödsfallen bara kommer från 12% av de inkomna rapporterna. När det gäller dödsfallen så sägs det att de är från alla inkomna biverkningsrapporter.

slut på uppdateringen

……………………………………………………………………………………………….

Jag har blivit uppmärksammad på något ganska uppseendeväckande, de 161 dödsfall som Läkemedelsverket rapporterat i biverkningsregistret från covid-vaccineringarna kommer bara från de ca 12% som har handlagts av de inkomna biverkningsrapporterna! Då handlar det med stor sannolikhet snarare om drygt 1000 (eller 675 om man tar hänsyn till snedfördelningen mellan de olika vaccinmärkena) som har dött i samband med covid-vaccineringarna! När man har handlagt alla. Så här långt, sprutandet är ju i full gång.

Och sen det här med hur många som har dött av/med covidsmitta. I de fall där de har granskat detta har man kommit fram till att en viss procent, 15-45% dog AV covid.
50-75% dog med underliggande sjukdomar där covid var en bidragande orsak till dödsfallet.
Och 8-15% dog pga annat än covid.
Uppgifterna kommer från någon på facebook som har granskat inlägg i medier, två exempel på sådana finns nedan. Det blir ungefärliga siffror, uppskattningar.

Men om man tittar på det totala antalet döda 2020, ca 98100 dog, ett medeltal för åren 2015-2019 är 90962, alltså ca 91000. Det är 7000. Men befolkningen ökar så antalet döda borde också öka. Och år 2019 dog onormalt få i Sverige, ca 88 700, så det borde ha funnits många äldre som var nära döden men som hade överlevt pga en ovanligt mild influensa när vi gick in i 2020. Så 92-93000 borde ha varit ett normalt dödstal för 2020? Man kan nog säga att 4-6000 för många dog förra året för att det ska kunna kallas för normalt.
Då blir det lite andra siffror om man jämför covid-döda 2020, 4-6000, mot de som dött i samband med vaccinet på ca 3 månader, drygt 1000 (eller 675) 173. Än om man räknar 10000 coviddöda mot 161 döda i samband med vaccinet.

Nästa sak man då kan tänka på är hur många av de 4-6000 coviddöda som inte hade behövt dö om de fått de behandlingar som finns men som undanhålls. Om hydroxiklorokin hade använts våren 2020 för tidig behandling tillsammans med zink, som vissa läkare som var på alerten gjorde (Brian Tyson A B Vladimir Zelenko A B), så borde det ha betytt mycket.
Och ändå värre, alla äldre som inte gavs någon chans med behandling överhuvudtaget, utan sattes på sk palliativ vård med morfin och på så sätt hjälptes över till andra sidan istället!
Hälften, 2-3000 hade uppskattningsvis inte behövt dö …?

Och nu, när Ivermectin finns, skulle väldigt få behöva dö av covidsmitta!

Covid-19 oftast inte ensam dödsorsak bland äldre – augusti 2020

En majoritet av dem som dött med bekräftad covid-19 utanför sjukhus hade bakomliggande sjukdomar. Det visar en granskning som gjorts av Region Östergötland.

Covid-19 bedömdes vara den direkta dödsorsaken i 15 procent av dödsfallen. För en majoritet av de avlidna – hela 70 procent – var covid-19 en bidragande snarare än direkt orsak. Hos 15 procent bedömdes dödsorsaken vara andra sjukdomar, då oftast hjärtsjukdom.

Om Region Stockholm från januari 2021 – Coviddöda kan ha avlidit av andra orsaker

I en egen granskning som regionen gjort kring dödsfall på säbo ser man att i 17 procent av fallen var covid-19 den huvudsakliga dödsorsaken. För den stora majoriteten, 75 procent, pekar man på att infektionen bidragit till att personen avled. Där har faktorer som ålder, skörhet och sjuklighet spelat in.
I övriga fall, 8 procent, bedömer man att annan sjukdom orsakat att personen avled. Totalt har 228 journaler gåtts igenom.

www.vk.se/2021-01-13/coronans-verkliga-dodstal-borjar-bli-synligt
https://bulletin.nu/beskedet-kan-vara-tecken-pa-att-covid-19-ebbar-ut

-

6 svar to “14 apr – coviddödstal och vacciner från en ny synvinkel”

 1. Mikael Nilsson Says:

  Hej, har du nån länk till 12%-siffran för biverkningsrapporterna?

  • Stan Says:

   På Läkemedelsverkets sida står antalet inkomna rapporter, https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner
   och öppnar man pdf-filerna för de tre olika vaccinerna står antalet handlagda.
   Pfizer inkomna 6110 – 2130 handlagda
   Moderna 1114 – 187
   AstraZ 14 832 – 484
   ………………
   inkomna 22056 – handlagda 2801
   12,7%

   Vad ska man tro om att så väldigt få av Astra Z’s är handlagda i förhållande till antalet inkomna?
   Och att dödsfallen kommer till största delen från Pfizers?
   Pfizers 145
   Moderna 9
   AstraZ 7

   • Mikael Nilsson Says:

    Tack, hade sett antalet dödsfall i rapporterna men inte noterat andelen handlagda. Rätt explosivt…. Har du ens sett någon rapportering av de 161 hittills rapporterade dödsfallen i MSM?

    • Stan Says:

     Nej, Pfizers alla dödsfall verkar man hålla tyst om, men det var nog en fråga till Folkhälsomyndigheten om detta, och de svarade att det kunde bero på att Pfizers getts åt äldre och de är så sköra så därför dog så många fler.
     Annars i medierna har man sett att de nämner Astra Zenecas 5 eller 7 och hur fantastiskt sällsynta biverkningarna är.

     Men jag har kollat lite på det där med snedfördelningen mellan de olika vaccinmärkena, om man tar hänsyn till det blir det lite andra siffror, ca 675 döda –

     Pfizer – 6,8% dödsfall av handlagda rapporter – skulle bli 415 av alla
     Moderna – 4,8% – skulle bli 53 av alla
     AstraZ – 1,4% – skulle bli 207 av alla
     om jag nu har räknat rätt…

    • Stan Says:

     Här finns faktiskt ett Aftonbladet-inlägg från 14 april där siffran 161 nämns.
     Och det där om att de inte hittat något samband till vaccineringen, så säger de i stort sett alltid, så det tycker jag har noll i trovärdighet, vacciner är en helig ko som inte får ifrågasättas.
     ……………………………………………………………………………………………..
     https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/nA6aPm/lakemedelsverket-om-vaccinoron-darfor-sticker-astra-ut
     ”161 personer har hittills dött efter att ha vaccinerats mot covid-19 i Sverige.
     Trots att det i de flesta fall inte finns något direkt samband till vaccineringen är många oroliga.

     Samtidigt säger hon att det generellt finns en stor underrapportering av misstänkta biverkningar.”

 2. Mikael Nilsson Says:

  Rent intuitivt borde kylmedlet etc. i Pfizer/Moderna kunna sätta igång fler reaktioner i ömtåliga immunförsvar… Men rapporteringen jag sett är bara om enskilda ”fantastiskt sällsynta” fall, aldrig något om helheten…


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: