11 mars – varningar för mutationer

Två inlägg som man nog gör klokt i att inte blunda för. De varnar för att en massvaccination som den som just nu genomförs, under pågående smitta, gör att risken för farliga mutationer ökar.

covexit.com – Expert Sounds the Alarm about Risks of Mass Vaccination

Vanden Bossche argues that humanity is now facing “a global catastrophe without equal,” because of the mass administration of what he considers to be the wrong vaccines.
“This type of prophylactic vaccines are completely inappropriate, and even highly dangerous, when used in mass vaccination campaigns during a viral pandemic,” he maintains.
Central to his concerns are the detrimental consequences of further “viral immune escape,” prompting both weakened natural immunity and vaccine resistance to variants.
“How long can one ignore the problem when there is at present massive evidence that viral immune escape is now threatening humanity?”

Adam Gaertner menar att farliga mutationer redan har orsakats av vaccineringarna.
A New Mutation Threatens A Fragile Recovery

The viral protein has simply mutated, by random evolutionary chance, very likely under hyper-evolutionary pressure from vaccine-induced IgG and IgM antibodies

Recoveries will take longer, and while steroids, blood thinners and targeted immunotherapies such as tocilizumab may be able to temporarily ameliorate symptoms, the use of effective antivirals will become absolutely mandatory.

This is not a unique scenario. Marek’s disease, a lymphoma virus disease in chickens, is the best known example of leaky vaccines causing evolutionary escape.
Long story short, the original virus was relatively mild, until flocks of chickens were vaccinated with leaky vaccines that, while preventing the chickens from dying, did not prevent infection. The virus engaged in an evolutionary arms race against the vaccines, which required frequent updates, and became more infectious and lethal over time. Eventually, the virus became so lethal that any unvaccinated chicken was certain to die if infected; the vaccine became the only means by which a flock of chickens could expect to survive an outbreak.

Jag skrev så här i slutet av förra inlägget –
……..
En fundering jag har, det talas i medierna om när ”den stora massan” ska vaccineras, och tydligen är det så att man inte får välja vilket vaccin man ska få. Kanske är det så att när de sista av ”den stora massan” som går frivilligt sprutas så är det med vaccin som preparerats så att de sprider en mer allvarlig smitta. För att kunna motivera att obligatorisk vaccinering införs? Något sådant är att vänta med tanke på den sanslösa satsningen på detta projekt.
…….
”Dom”, de som ligger bakom detta projekt, är kanske slugare än så. De vet av erfarenhet, som exemplet med kycklingarna som Gaertner beskriver, att den här mer allvarligare smittan med stor sannolikhet uppstår av sig själv om man agerar som man gör!?

Om det nu är så att farliga mutationer är att vänta så är det hög tid att förbereda sig. Det bästa sättet att inte dras med i panik är att vara förberedd, Gaertner menar att virus-dödande medel blir än viktigare än de är nu.
Först en utmärkt video om något man kan ha stor nytta av, mot covid liksom mot de flesta sjukdomar. Det som kallas för MMS.
Man får sätta sig in i hur det funkar och ta ansvar själv om man vill använda det, se HÄR och HÄR
THE UNIVERSAL ANTIDOTE DOCUMENTARY – theuniversalantidote.com
www.bitchute.com/video/XmDQNw007Wke

Jag tror att jag återkommer i ett eget inlägg med en lista på fler tips om medel och preparat man kan ha hjälp av. Ivermectin är ju ett av de viktigaste.

Tar istället en ny titt på läget med biverkningsrapporterna i samband med covid-vaccineringarna. Det enda som hänt efter det jag beskrev i förra inlägget, är att datumet ändrats på de senaste pdf-filerna från de 3 olika vaccinsorterna. Jag har alla pdf-filer sedan mitten av januari nedladdade, men det är bara den senaste man kan nå via Läkemedelsverkets sida, vad jag har kunnat se. Så jag har pdf-filerna för 1-4 mars sparade, och den 3:e mars står 83 dödsfall på Pfizers (Comirnaty) och den 4:e står det 79. Nu är datumet ändrat på Läkemedelsverkets sida så att det står den 28:e februari på den senaste! Vad kan syftet med det vara?

Det står också på deras sida att biverkningsrapporterna bara ska uppdateras en gång i veckan framöver, till skillnad mot tidigare då den uppdaterades dagligen. Men nu står det den 28 februari på den senaste, då finns ingen uppdatering från förra veckan. Och det ska uppdateras på torsdagar står det, idag är det torsdagen den 11 mars mitt på dagen och den har ännu inte uppdaterats idag.
Men jag uppdaterar här om det kommer något nytt idag.
…………………………….
UPPDATERING –
Biverkningsrapporterna hos Läkemedelsverket är idag uppdaterade
97 dödsfall är inrapporterade. Förra veckan var det först 85 sen drog man ifrån 4 till 81.

Pfizer – 93 dödsfall inrapporterade
Moderna – 3
AstraZeneca – 1
…………………………….

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: