28 feb – Covid och oliktänkarna

Vill verkligen rekommendera en podd. En journalist som har jobbat åt Sveriges Radios P1 har gjort ett program – Covid och oliktänkarna. Det är som public service självklart borde vara, och som de utger sig för att vara, i folkets tjänst. Alla får komma till tals utan att få en nedlåtande etikett klistrad på sig. Befriande att lyssna på, det är så här det borde vara. Programmet var från början avsett för Sveriges Radio, men de ville ändra för mycket så han som gjorde det skapade en egen podd och publicerade det själv. Hoppas verkligen att fler journalister kan ta efter.

https://folketsradio.se

Folkets Radio är ett oberoende forum för undersökande journalistik, analyser och mycket annat. Podden är grundad av Per Shapiro, erfaren grävande reporter, nyhetsjournalist och dokumentärmakare, bland annat för P1 Dokumentär, Kaliber, Ekot och Uppdrag granskning.

Redan från början av pandemin fanns många som ifrågasatte det officiella narrativet från WHO och det började spridas misstankar om en dold agenda. Till exempel att de stränga åtgärderna kort och gott är en förevändning för att raskt stöpa om världen i totalitär riktning. Lockdowns som driver småföretagare, butiksägare och krögare i konkurs sågs som ett beställningsjobb från de ekonomiska jättarna, som (likt Amazon) kommer in och “dammsuger upp” många av de verksamheter som nu går under.
Och masktvånget, kravet på social isolering, hemskolning, distansarbete, och förbudet mot sociala sammankomster, fester, barhäng, kulturliv och sport – dessa åtgärder sågs som psykologiska strategier för att bryta ner människors motståndskraft och göra folk benägna att gå med på vad som helst (läs vaccinera sig), bara mardrömmen tar slut.

De senaste covid-vaccin-biverkningsrapporterna –
Sverige – 85 döda – 474 028 första dosen, 246 603 andra, 720 631 vaccinationer
Norge – 102 döda – 298 000 första dosen, 104 000 andra, 402 000 vaccinationer
Läkemedelsverket säger själva att biverkningar brukar vara underrapporterade –

Frihet Sverige: World Freedom Alliance får se sina värsta farhågor besannade

Vid senaste styrelsemötet med Frihet Sverige kunde man bara konstatera att några av de värsta farhågorna runt corona – som vi tidigare varnat för – nu börjar besannas. Inte nog med att 5000, främst åldringar avled under den första vågen, många av de gavs morfin som palliativ vård. Nu börjar många av de som överlevde i våras drabbas av vaccinationerna. Dödsfall som biverkan av vaccinerna är alldeles för många. Dessa drabbar främst de äldre. Men det finns andra som också drabbas och det är sjukvårdspersonal och de som arbetar inom äldrevården. Det rör sig om allvarliga biverkningar som tvingar dessa att sjukskriva sig.

från samma artikel, Läkemedelsverket om biverkningarna –

De skriver ”Generellt är det känt att det finns en underrapportering av misstänkta biverkningar. Det går inte att dra några slutsatser om hur vanlig eller ovanlig biverkning är utifrån de rapporterade misstänkta biverkningarna”

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: