19 jan – fler vaccindöda

Antalet döda efter att ha tagit covid-vaccinet är nu uppe i 15. Det är rapporterade fall, kan det vara så att alla inte rapporteras? Såg en kommentar, någon hade en bekant som jobbar på ett äldreboende där någon hade dött kort efter att ha vaccinerats men det rapporterades inte, man förklarade bort det med att personen ändå var så gammal!
Norge har 29 dödsfall nu, och ca 42 000 vaccinerade (16 jan), antalet vaccinerade i Sverige var för ett par dagar sen 147 000, då låter 15 lite.
Det ser ut som att medierna fått direktiv om att nu sluta rapportera om dödsfall efter vaccineringarna, jag har inte hittat något på Sveriges Radio eller SvT de senaste dagarna. Mycket obehagligt, dödsfall döljs och mörkas. Finns det någon gräns för hur många dödsfall man kan tänka sig att hålla tyst om? Troligen inte, detta är ett projekt som det satsas för fullt på.

I övrigt, antalet döda i covidstatistiken är enormt höga, det var många i november men ännu fler i december, kanske håller det på att avta nu. Jag undrar, hur är det möjligt? Hur kan så många dö? Att man inte använder de mediciner som finns som hade kunnat få ner antalet sjuka och döda betydligt har jag påpekat flera gånger. Men det är ändå konstigt höga dödstal. Är det vaccineringarna mot influensan som började i början av november som satte fart på smittspridningen?
En händelse kan ge en vink om hur lite man gör för covidsmittade äldre innan det är för sent –

”En person sjuk i covid-19 låg på golvet och andades tungt när hemtjänsten skulle leverera mat. Den sjuke lämnades ensam och hann avlida innan ett covid-19-team kom till platsen.”

Teamet som kom var ansvariga för personens vård, det verkar inte som att det var frågan om så mycket vård, eftersom patienten var ensam och så illa däran.

Det har varit otroligt höga covid-dödstal i november och december, vilket syns i det här diagrammet över totala antalet döda i förhållande till folkmängden.

Ändå har det dött färre människor än normalt i åldersgruppen 0-64 år i november och december! Så det är äldre som fått ta smällen hela tiden, i våras, nu nov-jan, och det är även de som dött av vaccineringarna nu! Yngre än 65-70 ser inte ut att ha någon anledning att ta några risker med något vaccin, även om folk inte hade dött av det, och om det hade haft skyddande effekt, vilket man inte vet mycket om.

Sen är här ett intressant diagram över influensafall de föregående åren. Den lila heldragna linjen som störtdyker v.10-11 är förra vårens. Vecka 10 var första veckan i mars, just då som covid-historien drog igång. Kurvan över influensafall har sedan dess krupit på i stort sett noll, det är den tjocka gröna linjen som är nuvarande höst-vinter. Det måste vara så att alla luftvägsbesvär kommer under covid sedan mars 2020.

Det ser precis likadant ut i kurvan över världens influensa från WHO.

________________________________________________________________________________________________

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s