15 jan – covid-sprutorna

Då är injicerandet i full gång. Det som av allt att döma är ett av huvudmålen med covid-kampanjen. Det visas av att man är, och har varit sedan april 2020, mycket måna om att inte medel som hydroxiklorokin används för tidig behandling. Inte heller Ivermectin som de senaste månaderna visat sig fungera minst lika bra, som förebyggande och att sätta in så tidigt som möjligt vid symptom.

Den senaste siffran jag har sett över antalet som har dött efter att ha fått vaccinet är 7, och 13 i Norge.
Som vanligt så påstås det att man inte kan klarlägga att dödsfallen beror vaccinet, så är det i stort sett alltid. Det är otroligt att de kan få hålla med denna häpnadsväckande propaganda för vacciner utan att alla genomskådar det.

7 döda (och 42 allvarliga biverkningar) efter att ett nytt läkemedel använts 2-3 veckor bara, vilket annat medel som helst hade förbjudits direkt!
Tänk om Ivermectin eller hydroxiklorokin hade börjat delas ut åt äldre i mitten av december och använts som förebyggande för att man inte skulle bli smittad och sjuk. Och nu hade 7 av de som fått preparaten dött, tänk hur det hade låtit i medierna, stora rubriker om tidernas katastrof.

Man kan försöka hålla koll på biverkningar på Läkemedelsverkets sida, men de försöker göra det svårt att hitta, man får öppna eller ladda ner en pdf-fil och leta igenom.

Det märks att injicerandet är angeläget och bråttom för herrarna bakom kulisserna, det delas ut extra miljoner för att få regionerna att spruta effektivt, text från pdf från regeringen.se

3.3   Särskild ersättning vid skyndsamt genomförande av vaccination

Särskild ersättning om sammanlagt 700 miljoner kronor kan betalas ut till de regioner som skyndsamt genomför vaccinationerna med hänsyn taget till tidpunkter för leverans till den enskilda regionen. Pengarna fördelas enligt nedanstående modell (a,b,c) med maximalt 200 miljoner kronor till (a), maximalt 200 miljoner kronor till (b) och maximalt 300 miljoner kronor till (c)

a.  Om en region har slutfört vaccinering för 80 procent av personer över 70 år senast den 30 april 2021 så erhålls i efterskott (månaden efter) 20 kr per invånare i regionen. Om levererade doser till regionen inte varit tillräcklig för att möjliggöra en vaccinationsgrad på 80 procent förlängs mätperioden med två ytterligare veckor åt gången.

b.  Om en region har lyckats med att vaccinera 70 procent av resterande del av befolkningen som är 18 år och äldre senast den 30 juni 2021 så erhålls i efterskott (månaden efter) 20 kr per invånare i regionen. Om levererade doser till regionen inte varit tillräcklig för att möjliggöra en vaccinationsgrad på 70 procent förlängs mätperioden med två ytterligare veckor åt gången.

c.  För varje vecka tidigare än den i (b) angivna tidpunkten som en region har lyckats med att vaccinera 70 procent av resterande del av befolkningen som är 18 år och äldre så erhålls i efterskott (månaden efter) 15 kr per invånare i regionen.

Överenskommelsen förutsätter att riksdagen avsätter medel för ändamålet under 2021.

Ytterligare 5,5 miljarder för testande! Vad kan ligga bakom detta? Är det så att man sprider covidsmitta med tester? Det skulle kunna vara en förklaring till den stora spridningen och till de osannolikt höga dödstalen. I kombination då med att man inte ger de mediciner för tidig behandling som finns. sverigesradio.se

Regeringen skjuter till ytterligare 5,5 miljarder kronor för testning och smittspårning av coronaviruset.
Vi vill skicka signalen att testning kommer att vara viktigt ett bra tag framöver, säger socialminister Lena Hallengren (S).

Bara de här 5,5 miljarderna hade räckt för att dela ut förebyggande medicin åt riskgrupper, det hade blivit ca 1000 kr per person åt halva landets befolkning, det hade räckt långt.

Simone Gold från Americas Frontline Doctors håller ett 1 timmes anförande om covidvaccinet och om bakgrunden till det.
(ser ut som att videon plockats bort från youtube, se här – https://www.americasfrontlinedoctors.com/the-stand-the-truth-about-the-covid-19-vaccine.html

-

Ett svar to “15 jan – covid-sprutorna”

 1. Dan Says:

  Rekommenderar även denna korta video;
  ”Risk of m-RNA Vaccines – The Cytokine Storm (Dr. Delores Cahill)
  https://www.brighteon.com/46cf88ff-4527-4469-8200-03c6f182f8f0

  Dr. Delores Cahill warns that the untested m-RNA vaccines could present substantial health risk in the form of a ”Cytokine Storm”, when patients are exposed to a new coronavirus in following months or years.
  Is COVID-19 Fueled by a Cytokine Storm?
  https://www.nursingcenter.com/ncblog/april-2020/is-covid-19-fueled-by-a-cytokine-storm

  Lägg där till vad denna Italienska läkare säger; Classified COVID DePopulation of Earth Document read by Italian Doctor
  https://www.brighteon.com/156efe00-a8bb-46de-9a4a-ebbb42593fac

  Och till sist ”Sucharit Bhakdi | Full Interview | Planet Lockdown; https://www.youtube.com/watch?v=DVq_Eufr9fw&feature=youtu.be

  This sit down interview with Sucharit Bhakdi about the current situation we find ourselves in. He is the most cited microbiologist in German academic history, an authority if there ever was one Shocked by the events of this year, he is speaking out about the scientific fallacies and human rights abuses at work now”

  //Dan


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s