26 dec – Hotet om en pandemilag

Det känns som att vi är nära full fascism nu, ”man” är desperata med att få sätta igång att injicera och en ny hotfull lag ska hetsas igenom. Det finns en pdf-fil om detta att hämta på sidan som det länkas till här, som är obligatorisk läsning för alla medborgare. De som lagt ner ett stort jobb på detta på National Health Federation Sweden är värda beundran och tacksamhet.
thenhf.se – Vad riksdagsmännen skulle önska att de visste om Pandemilagen/Covid-19

Ärade riksdagsledamot!
Du har kallats in under din julledighet, för ett brådskande beslut. Frågan är om du har hunnit sätta dig in i frågan ordentligt. Kan du ansvara för de konsekvenser som ditt beslut leder till, om du skulle rösta för att frånta medborgarna deras grundlagsskyddade fri- och rättigheter, vilket dels är olagligt och dels kan resultera i en samhällskollaps när människor inte längre kan försörja sig? Är smittan så pass farlig som det görs gällande? Har du betraktat siffrorna utifrån olika perspektiv? Vad vet du om Covid-vaccinet?
Vi har fördjupat oss i olika aspekter beträffande detta, och vi delar gärna med oss av vår kunskap till dig och dina kollegor i Riksdagen.
Både JO och Advokatsamfundet har i sina respektive remissyttranden redan kritiserat och varnat för Pandemilagen.
Vi ber dig att noggrant läsa igenom vårt remissyttrande, innan du tar ställning och röstar om Pandemilagen. Pandemilagen är till sin utformning olaglig (enligt flera konventioner), att rösta för den likaså (enligt Romstadgan).
Ta del av vårt bifogade remissyttrande! Michael Zazzio är domare i den internationella tribunalen Natural and Common Law Tribunal for Public Health and Justice som dömer baserat på Romstadgan. Detta beskrivs även i det bifogade remissyttrandet

dagensjuridik.se – ”Förslaget till ny covid-19-lag bör förpassas till historiens skräphög”

I dess nuvarande utformning är förslaget på covid-19-lag ett dokument som helst redan idag bör förpassas till historiens skräphög. Dokumentet är inget regeringen bör vara stolt över och att regeringen nu dessutom vill skynda på förslaget och söka få till beslut under juluppehållet är graverande.

Här är en intervju med Mikael Nordfors, läkare som är öppen för alternativa behandlingar och som därmed jagas av myndigheterna. Om olika aspekter av covidläget, bl.a. uppgifter som tyder på att man har lättare att bli smittad av covid om man fått influensavaccin.
Ca 25 minuters video på – www.brighteon.com/9b398da6-1b55-46be-8836-733015148f26 – eftersom intervjuarens, Ulf Bittners soundcloud-kanal blev nedstängd nyligen!

En annan som censuren slagit till mot är Vladimir Zelenko, han som var en av de första att använda hydroxiklorokin mot covid, hans twitter-konto stängdes. Här är hans nya webb-sida – www.vladimirzelenkomd.com

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s