8 dec – tal till nationen

Det står nog klart för de flesta nu att styret av vårt land kontrolleras av makter som helst håller sig bakom kulisserna, och att dessa med hjälp av de marionetter som syns utåt nu har passerat en gräns. Som exempel reglerna om inskränkningar i rörelsefrihet och mötesfrihet som införts med en smitta som ursäkt, och en offensiv som siktar på att få alla injicerade med något som det finns all anledning att vara misstänksam mot.
Jag gör mig nu till röst för ett folkligt övertagande, hur det ska gå till vet jag inte, men något måste göras. Folket måste gå samman, enas i en kamp för att rädda landet.

Så här föreslår jag, slut upp bakom det här eller kom med invändningar och egna förslag!

Corona-situationen

Vi kommer nu att se till att i första hand äldre får medicin som förebyggande mot covidsmitta. Det handlar om hydroxiklorokin och Ivermectin, båda ska ges tillsammans med zink, dessutom rejäla doser med D3-vitamin och c-vitamin.
Dessa kan också användas som behandling i det tidiga stadiet av smitta, för att försöka få stopp på virusförökningen.
Behandlingar ska alltid följas upp noggrant för att justeras och anpassas om det inte går i rätt riktning.
Om inte symptomen blir klart bättre på ett par dagar är det ofta lämpligt att sätta in astmamedicin med kortison, och blodförtunnande medicin. Och det finns flera andra behandlingar som visat på lovande resultat.

Att döma av erfarenheter från platser där dessa behandlingar använts så finns det anledning att hoppas att sjukdomsläget ska förbättras ganska snabbt. Målet är att sjukdomen inte ska utvecklas dithän att sjukhusvård behövs.
Det finns rapporter om två olika äldreboenden, ett i Kanada och ett i Frankrike, där man fått utbrott av skabb i år. De har fått behandling mot detta med ivermektin-medel, ungefär samtidigt har boendena fått in coronasmitta, och få blev smittade, de flesta med milda symptom och ingen dog. Dessa exempel är naturligtvis inte de enda som pekar mot att dessa medel har effekt, det finns många erfarenheter som visar på bra resultat. Vi har gjort en sammanställning med länkar för den som vill studera vidare med exempel och information.
Detta är en viktig del av det nya, invånarna ska uppmuntras att vara delaktiga i hur samhället sköts, uppmuntras att informera sig själva.

Läkare ska inte längre hållas i ledband av läkemedelsbolagsmaffian, det är en stor skam som det har varit. Det finns många behandlingsmetoder som har undanhållits och motarbetats pga ett genomkorrupt system där storbolagens, storfinansens intressen styr.
Troligen kan de här medlen hjälpa även mot den årligen återkommande influensan. Betydligt färre kanske behöver dö varje vinter som följd av influensa.

En annan sak är PCR-testerna, av allt att döma är de inte av något värde i den här situationen, tvärtom, de kan ge en falsk bild av smittspridningen, de ger ofta inte tillförlitliga svar. Frågan är om det inte är bättre att gå efter symptom, man ger behandling genast och antar att det är covidsmitta. Och om många har influensa- eller covidsymptom i ett visst område så rättar man beteendet efter det. Man är extra noga med att ge hydroxiklorokin och Ivermektin, zink och D3- och c-vitamin i förebyggande.

Vaccinerna – Det finns många som har allvarliga invändningar och varningar när det gäller de här covidvaccinerna, dessa röster ska få komma fram och bemötas på ett respektfullt sätt. De som efter att ha lyssnat även på de som varnar för vaccinet ändå vill ta det, får göra det, men på eget ansvar. Staten tänker inte ställa upp som garant för ersättningar åt de som ev får skador eller biverkningar av vaccinet!

Det är en tuff uppgift vi har framför oss, mycket som ska tas itu med. Men nu finns det anledning att se verkligt ljust på framtiden. Förhoppningsvis ska coronaviruset bli hanterbart i och med att de här medlen nu sätts in som förebyggande och för tidig behandling.

Och dessa och andra behandlingar som tidigare hållits tillbaka ger hopp om att inte bara det här covidviruset utan även andra sjukdomar ska kunna hanteras på ett bättre sätt framöver.

Det vi måste göra nu är att tillsätta en sannings- och försoningskommission, en grupp av människor som får ha ansvar för landet utan att styra i en viss riktning, inte stifta några nya lagar utan att göra hela befolkningen involverad, hur detta ska gå till är en av de saker vi har att ta itu med. Det kommer troligen att ta några år med denna procedur, vi måste renovera administrationen och styret av vårt land från grunden.
Hela folket måste nu hjälpa till, komma med förslag hur detta ska gå till, folk måste fås att bli delaktiga, att engagera sig. Vilka vill ni ska ingå i kommissionen? Hur stor ska gruppen vara? Hur ska beslut fattas?

Och all info och kontakt om detta måste ske utanför de stora medierna, public service och andra, de måste städas ur från grunden först. De är troligen det största problemet, anledningen till att vi hamnat där vi är idag. Detta är ett annat område där folk måste komma med förslag, hur ser verkligt fria och oberoende medier ut? Har vi sett exempel på sådana någon gång? Eller ska medierna bara sluta låtsas att man är oberoende och neutrala, bara det klart deklareras vilka ideologier och intressen man för fram?

OK svenska folk! Det finns massor av områden att ta itu med, nu hjälps vi åt med det här.

_____________________________________________________________________________________

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s