6 dec – mer positivt om Ivermectin

Goda nyheter. Video från USA den 4 december, ett läkarteam vill ha hjälp att nå ut med att de har en effektiv behandlingsmetod mot covid, Ivermectin. Detta medel har använts i 30-40 år, är väl känt, har inga svåra biverkningar, är billigt, och har visat sig ha bra effekt mot den här smittan som vänt upp och ner på hela världen!
Vi behöver inte vara isolerade och sitta och vara rädda och vänta på ett vaccin. Det är bara för ansvariga myndigheter att sätta igång NU och se till att få det här tillgängligt i vårt land så att läkare kan skriva ut det. Det passar utmärkt att ge till äldre som förebyggande, särskilt på äldreboenden. De här läkarna säger att det fungerar som förebyggande, som behandling i det tidiga stadiet då virusförökningen ska hejdas, och även i senare allvarligare läge som inflammationshämmare.
Vad jag har kunnat se i FASS finns medlet i vårt land för människor bara som en kräm för hudproblem. Det finns tabletter för maskinfektion, med det står ”ej tillgängligt” på dom, och det finns som avmaskningsmedel för hästar. Det ska finnas flera olika ivermektin-preparat för människor, t.ex. Stromectol.
Det här teamets webbsida – covid19criticalcare.com

Chris Martenson är lika entusiastisk över Ivermectin, efter att ha läst studier om det.
Chris Martenson, PhD, Hails Ivermectin as Silver Bullet

-

Ett svar to “6 dec – mer positivt om Ivermectin”


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s