3 dec

Nu skenar antalet döda i covid-statistiken igen! Och det slår även igenom i SCB’s statistik över totala antalet döda, som det ser ut nu kommer stapeln för årets november i diagrammet som finns i inlägget 24 nov nedan, att bli minst lika hög som för 2016. Så man kan inte förklara hela uppgången med att man får in de som dör av annan anledning i statistiken, med hjälp av den omfattande testningen. Vad ska man tro? En andra våg var väntad, helt klart är vaccinerna en av huvudsakerna med kampanjen, så ”de” måste hålla rädslan uppe. En sak att tänka på är att man startade vaccineringar av äldre mot den vanliga influensan kring 1 november, och uppgången i antalet döda kommer just då. Anställda inom äldrevården skriver på facebook att många äldre får influensasymptom efter vaccineringarna och vissa dör. Frågan är om man gör som i våras på äldreboenden, att man är snabba att ge upp och ger morfin istället för att ge de sjuka en chans med behandling? Det ser misstänkt ut.
Om man tittar på ett diagram över covid-döda i Skåne

Skåne hade inte fler döda än andra år i våras, när det gäller totala antalet oavsett orsak. Uppgifter i medierna säger att man på sjukhusen i Sverige blivit bättre på att behandla covidpatienter, man ger t.ex. astmamedicin med kortison och blodförtunnande, och att hälften så många på intensivvård dör nu jämfört med i våras. Skulle man inte ha fått del av kunnandet i Skåne? Kan man inte tro. Det är i huvudsak äldre som dör nu liksom i våras. Vecka 45 är första veckan i november. Här är ett inlägg från september –
Starkare influensavaccin för äldre

Fyra regioner; Skåne, Stockholm, Sörmland och Gävleborg, har beställt högdosvaccin för att influensavaccinera äldre som bor i särskilt boende.

Jag skulle inte utesluta att detta är en stor del av förklaringen till den våldsamma och plötsliga uppgången. PCR-testerna vet man att de kan missbrukas, kör man tillräckligt många cykler av förstoring så kan man få i stort sett alla positiva. Vad jag har sett så har inte myndigheterna gett något svar på hur många gånger proven förstoras upp i Sverige.
Här påstår någon som heter Peter Andrews detta –

Many people will be aware that their results have a lot to do with the number of amplifications that are performed, or the ‘cycle threshold.’ This number in most American and European labs is 35–40 cycles, but experts have claimed that even 35 cycles is far too many, and that a more reasonable protocol would call for 25–30 cycles.

När äldre får influensasymptom efter influensavaccineringen kanske man tar covidprov och kan på så sätt få in dom i statistiken över covid-döda?
Vad man nog kan slå fast är att de mediciner som finns och som visat sig fungera bra för att förhindra att coronasmitta får ett allvarligt förlopp inte används. Exempel är hydroxiklorokin och Ivermectin. Dessa skulle sättas in som förebyggande för äldre och riskgrupper nu när smittspridningen är stor. Men covid-vaccin-agendan får inte hotas?

Här är en ny artikel som visar på att det hade gått att få ner dödstalen betydligt bland äldre om man hade velat. På ett äldreboende i Frankrike fick man utbrott av skabb i mars, 69 boende och 52 personal behandlades mot det med Ivermectin-medel. Ungefär samtidigt fick man covid-smitta på boendet, 11 av dessa 121 blev smittade, 7 boende och 4 personal, de flesta med milda symptom, en fick sjukhusvård, ingen dog. Dödstalen på andra boenden i trakten var 4,9%. Could Scabies Save you from COVID-19?

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s