29 nov –

Två kvinnor tog 2019 kontakt med Linda Karlström, som föreläser om risker med vacciner, och frågade om hon ville ställa upp på en filminspelning som de skulle göra i privat regi. De utgav sig för att vara vaccinkritiska, och de träffade Linda flera gånger och de hade en vänskaplig relation. I oktober nu 2020 skulle de göra en sista inspelning, då avslöjade de båda kvinnorna att de jobbade åt SVT! De har under den här tiden fört ämnen på tal som brukar benämnas som kontroversiella, säkerligen med avsikten att få Linda att säga sådant som de kan använda för att karaktärsmörda henne!
Det är om sådana människor man vill använda uttryck som ”huggormars avföda”. Vem ligger ytterst bakom sånt här? De som lät sig köpas för att utföra detta får ju ta ansvar för vad de gör själva, men vem kom med idén?
Jag tror att programmet som blev resultatet ska sändas nu på tisdag, 1 december. Var det någon som visste redan 2019 att en vaccineringskampanj skulle komma nu som beställde detta jobb? Någon som är oerhört angelägen att få injicera så många som möjligt med något mycket suspekt.
Läs om detta här –
https://vaccin.me/2020/11/20/svenska-kyrkan-emelie-simmons-svt-malin-olofsson-karaktarsmord/
https://newsvoice.se/2020/11/emelie-simmons-malin-olofsson-svt
och lyssna på en intervju med Linda Karlström –
www.spreaker.com/user/10042798/68rcb-linda-karlstroem-om-sin-kommande-u

En video med en amerikansk forskare som har en del att säga om de här covid-vaccinerna, vid tidigare försök att göra coronavacciner har försöksdjur dött när de utsattes för levande virus efter att de fått vaccinet, nu hoppar man över djurförsöken. Mediciner som stoppar virusförökning fungerar på covidviruset. Varför är man då så angelägna att sådana mediciner inte används!?
Dr. James Lyons-Weiler at PA Medical Freedom Press Conference 20 okt 2020
( länk till en bitchute-kopia om youtube tar bort videon – https://www.bitchute.com/video/eGKyah7Dkoj1/ )

Och på tal om tidig behandling av covid, man kan ta del av ett senatsförhör i USA som en senator som förespråkar sådan behandling ordnat, här –
Video: Senate Hearing on COVID-19 Outpatient Treatment

Deltagare som expertvittnen bl.a. Peter McCullough, Harvey Risch och George Fareed, några av dessa har jag uppmärksammat i tidigare inlägg.
Intervjuer med dessa och andra finns här – covexit.com

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

«

»