maj 2020

21 maj – corona-viruset

Det är chockerande hur många som dör i Sverige. Men det är Stockholm som står för de allra flesta. Det är några andra ställen, som Sörmland och Falun och Borlänge bl.a. På de flesta andra områden är det inte fler som dör i år än ett genomsnittsår. Vad som är minst lika chockerande är att ”man” låter gamla dö, utan att ge någon vidare behandling. Tvärtom, äldreboenden och sjukhus har fått ”riktlinjer” om att morfin ska ges till åldringar som drabbas av coronaviruset, inte dropp, syrgas och annat som hade gett dom en större chans att överleva. Vem eller vilka ligger ytterst bakom dessa ”riktlinjer”?
Men det har varit en hel del uppståndelse kring detta de senaste veckorna och det verkar som att de som ligger bakom gör en taktisk reträtt nu. Man säger att man ska se över hur det går till och syrgas ska göras tillgängligt.

Det är häpnadsväckande med vilken fräckhet detta har gjorts så pass öppet.

aftonbladet.se – ”De näst intill avlivar de gamla”, Geriatrikprofessorns hårda kritik mot svenska äldreboenden

— Att undersöka patienter via telefon och ordinera en behandling som är avgörande för om man ska ha en chans att överleva eller om man i princip döms till att dö. Det här är under all kritik och läkaretik. Det är oförsvarligt att man får behandla gamla sköra människor utan en adekvat medicinsk bedömning och behandling.
Du kallade behandlingen som de här äldre fick för dödshjälp, snarare än vård?
– Ja, jag skulle nog nästan kunna tänka mig att använda ännu starkare begrepp. Att det är näst intill att de här människorna avlivas. Det är i princip ett hundraprocentigt sätt, ungefär som elektriska stolen. Det är ungefär lika effektivt.

etc.se – Tiotals dog av covid-19 på äldreboenden – fick aldrig träffa läkare

De som bor på äldreboenden och får covid-19 ska i största möjliga mån vårdas på plats, enligt Region Stockholm. Men Dagens ETC kan berätta om tiotals fall där äldre som gått bort i covid-19 aldrig fick träffa en läkare.
– Dropp och antibiotika sätts sällan in och aldrig syrgas, berättar en undersköterska på ett boende där häften av de äldre gått bort i corona.

Det är också häpnadsväckande hur öppet man motarbetar behandlingar som hade kunnat bota många coronasmittade. De måste tro att undersåtarna, fårskocken, är hur korkade som helst. Intravenöst c-vitamin och hydroxiklorokin är ett par exempel. Ett annat är en behandling man använder i Madagaskar som är baserad på artemisia, malört, som mest används som förebyggande. Detta har WHO och de svenska medierna varit negativa mot. Något som jag tar som en indikation på att det har en positiv effekt. Flera andra afrikanska länder vill nu också prova detta.

För några dagar sen talade Trump i USA om att han personligen tar hydoxiklorokin som förebyggande. Varpå mainstreammedierna gått på om att det inte är lämpligt och kan ha farliga biverkningar. Detta har använts i flera decennier mot bl.a. malaria och har kända och inte särskilt besvärliga biverkningar.
Användningen av hydroxiklorokin har motarbetats av myndigheterna i bl.a. Sverige, Frankrike och USA. Nu finns det uppgifter om att USA’s motsvarighet till hälsvårdsminister, Fauci, redan 2005 kände till att hydroxiklorokin har en effekt mot virus som corona!

Fauci Approved Chloroquine, Hydroxychloroquine 15 Years Ago to Cure Coronaviruses; “Nobody Needed to Die”

Dr. Anthony Fauci, whose “expert” advice to President Trump has resulted in the complete shutdown of the greatest economic engine in world history, has known since 2005 that chloroquine is an effective inhibitor of coronaviruses.
How did he know this? Because of research done by the National Institutes of Health, of which he is the director. In connection with the SARS outbreak – caused by a coronavirus dubbed SARS- CoV – the NIH researched chloroquine and concluded that it was effective at stopping the SARS coronavirus in its tracks. The COVID-19 bug is likewise a coronavirus, labeled SARS-CoV-2. While not exactly the same virus as SARS-CoV-1, it is genetically related to it, and shares 79% of its genome, as the name SARS-CoV-2 implies. They both use the same host cell receptor, which is what viruses use to gain entry to the cell and infect the victim.
The Virology Journal – the official publication of Dr. Fauci’s National Institutes of Health – published what is now a blockbuster article on August 22, 2005, under the heading – get ready for this – “Chloroquine is a potent inhibitor of SARS coronavirus infection and spread.” (Emphasis mine throughout.) Write the researchers, “We report…that chloroquine has strong antiviral effects on SARS-CoV infection of primate cells. These inhibitory effects are observed when the cells are treated with the drug either before or after exposure to the virus, suggesting both prophylactic and therapeutic advantage.”

Pascal Secré – COVID-19: An Ocean of Fears and Lies

Looking back at what was done with the benefit of perspective, could it even be that a large scale, planned euthanasia has been presented as the covid-19 pandemia?
I could have gone on listing the many more lies.
Other whistleblowers are doing that, and this story is not over.
For instead of this unleashed ocean of fears and lies, I suggest that we substitute it with a peaceful ocean of calm and common sense.
More and more people are starting to realize that something is wrong.
There will be a demand for accountability. We will need to confine the mad captains that led us astray to these troubled waters to their cabins and take back control of our bodies and our minds.

Börje Peratt – Corono-virusets skamliga historia

Peratt har även satt svensk text till en video som den dolda makten försöker censurera, en intervju med en amerikansk virusforskare.

Förbjuden Video – svensk översättning
Kan ses här – https://bittube.video/videos/watch/d87c4383-3651-4d57-9ef8-6265df925c61


3 maj – corona-viruset

En amerikansk pastor som nog ger en i huvudsak riktigt bild av den pågående virus-kampanjen.

När det gäller vad man kan göra för att förbygga att bli svårt sjuk och tänkbara bot så togs det upp i videon i inlägget 18 april nedan. Mikael Nordfors tar upp bl.a. hydroxiklorokin (plus zink) och intravenös c-vitamin. Här en ny video med honom om bl.a. Indien och hur man tycks ha förhindrat svåra konsekvenser där. Kan hydroxiklorokin vara en del av förklaringen?

Här är ett fall där intravenöst c-vitamin tycks ha hjälpt. Undrar hur många av alla som dött i Sverige som hade kunnat räddats om detta använts.
stureblomberg.blogspot.som – Fallbeskrivning om COVID-19 och intravenöst C-vitamin

Lars Bern om d-vitamin och c-vitamin som förebyggande – Skolmedicinmännen förtiger viktig vetenskap för allmänheten!

James Corbett – How Bill Gates Monopolized Global Health


3 svar to “maj 2020”

 1. abc Says:

  Jag vet inte men när man stänger ned hele världen nära på så är det nog för att man är nervös och inte vill ta risker i en situation där ingen vet riktigt hur farligt coronaviruset är. Pass 2 artiklar. Statistiken är osäker och vi vet inte hur många det är som dör eller får svåra skader helt säkert. Men det är nog ett helvete och bli sjuk av coronaviruset. 10%-20% blir ju sjuka ordentligt. Och dö av coronaviruset är nog inte någon hyggelig historia som denna blogg skriver. Men det blir en långdragen historia detta helt säkert och när när det blir ”bokslut” när räkenskapsåret är slutt så är det inte säkert att coronaviruset gör mer skada än de ekonomiska konsekvenserna. USA exempelvishar 39.4% arbetslöshet läste jag nu.

  http://www.shadowstats.com/alternate_data/unemployment-charts

  https://tidsskriftet.no/2020/04/debatt/lindring-av-truende-kvelning-hos-doende-pasienter-med-covid-19

  74,000 Missing Deaths:
  Tracking the True Toll of the Coronavirus Outbreak

  Och ekonomisk så är det mindre bra. Sverige och Norge som jag bor i exempelvis ökar balansen i centralbanken något hinsides.

  https://www.zerohedge.com/markets/central-banks-are-buying-24-billion-assets-every-hour-their-balance-sheet-eclipse-20

  https://www.ssb.no/statbank/table/08428/

  • abc Says:

   Kommentar funktionen översätter automatiskt till norska tydeligvis.:)

  • standelion Says:

   Vet inte riktigt vad du menar med det här –
   ”Och dö av coronaviruset är nog inte någon hyggelig historia som denna blogg skriver”
   Antar att du inte menar att jag inte tar sjukdomen och lidandet för många på allvar. Många blir svårt sjuka. Men det som är oroande är att hela kampanjen används som en trojansk häst. Vad som ska följa av allt detta. Kan inte tänka mej annat än att det hela är planerat. Man är alerta när det gäller att stänga ner hela världen, och att införa digital övervakning, sk smittspårning via mobilen t.ex. Och sen det mest hotfulla, vaccinet.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s