dec -19

31 dec

På nyårsafton ska det väl vara musik som den här, mäktigare får man leta efter!

-

 

30 dec

Tror jag ska försöka komma igång och göra lite inlägg här igen. Jag stör mig på att det läggs in reklam i det senaste inlägget, ska prova att åtgärda det genom att göra ett inlägg per månad. Alltså ett januari-inlägg där de olika inläggen från den månaden läggs efter varandra, då knuffas reklamen ner så man slipper se det.

En annan sak som gjort mig mer negativ mot wordpress är att de tagit bort två bloggar, vad jag känner till, censurerat, blockerat. Stabiliteten och pålitligheten var en av de stora fördelarna med wordpress, nu är det förtroendet naggat i kanten.
De båda är dels parasitstopp.wordpress.com, som numera finns på – penningreform.blogspot.com – och
willyloman.wordpress.com, som nu finns på – nomadiceveryman.blogspot.com

Annars tycker jag att det i stort sett dagligen är något som jag tycker är värt att påpeka och föra fram. Ofta sådant som västmedierna undviker att ta upp.
Läget i vårt land är bara så katastrofalt att jag har svårt att ta det till mej, bara står och gapar av häpnad. Verkar nästan som att Sverige är det land som ”the deep state” eller vad man nu vill kalla västs finansoligarker, den dolda makten, har mest i sin hand. Med tokprivatiseringar, en oansvarig och ohållbar invandringspolitik. Försämringar för de sämst ställda, det finns alltså fortfarande 2019 folk som är hemlösa i vårt land!! Samtidigt som antalet miljardärer ökar.
Man rusar huvudlöst åstad med insatser som höjda bensinskatter och annat med teorierna om en global uppvärmning som grund.

Dagens exempel –

svt.se – Kjell-Olof Feldt: ”Det var fel att införa fritt skolval”

– Jag vet att det kan vara politisk harakiri att ifrågasätta det fria skolvalet. Men något måste göras om man skall stoppa utvecklingen.

säger Feldt. Harakiri betyder väl ungefär självmord. Feldt borde veta, han har ju själv varit med i de högsta kretsarna inom politiken. Hade han fortfarande varit aktiv hade han kanske inte sagt det han säger idag. Vems vilja är det som det är farligt att gå emot? Inte folkets i alla fall, skulle jag tro. De internationella oligarkerna skulle jag säga, Wallenberg och deras kollegor och medierna. Vad mer skulle vara politisk harakiri att ifrågasätta?
Invandringspolitiken…..
teorierna om global uppvärmning…
banksystemet, det i praktiken privata systemet.
utrikespolitiken, hetsen mot Ryssland, Kina m.fl.
och förstås att kritisera medierna.

Lägger in en vacker julsång, som kan hjälpa till att knuffa ner reklamen.

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s