10 dec

Ska man leta efter ljuspunkter i världsläget så får det vara på annat håll än i Sverige. Jag bara är mållös när det gäller hur vårt land styrs. T.ex. med invandringskaoset, med våld och våldtäkter. Och meetoo-hysterin, man försöker leda om uppmärksamheten till i de flesta fall förhållandevis harmlösa händelser. Ofta långt tillbaka i tiden och ofta baserat bara på påståenden, varför har inte de som upplevt sig trakasserade anmält för länge sen?

Men det kan vara så att det pågår någon sorts försök till upprensning i USA. Robert David Steele säger att det är så i intervjuer – https://www.youtube.com/watch?v=9puSV26D5Sc – att man siktar in sig på ett motbjudande pedofilträsk.
Och Trump lär nyligen ha sagt så här – US political system is rigged and sick from inside

Sånt här inger visst hopp – American dominance ‘becoming history,’ Berlin can no longer simply react to US policy – German FM

Speaking at a foreign policy forum in Berlin on Tuesday, Sigmar Gabriel said “the global dominance of the United States is slowly becoming history.” He noted that the “withdrawal of the United States under Donald Trump from its reliable role as a guarantor of western-led multilateralism accelerates a change of the world order with immediate consequences for German and European interests.”
“Germany can no longer simply react to US policy but must establish its own position… even after Trump leaves the White House, relations with the US will never be the same,” Gabriel is cited as saying.

jinge.se – Avskaffandet av petrodollarn har potential att omvandla världen

Denna artikel av James O’Neill har översatts av den svenske tandläkaren Martin Gelin i Australien

newsvoice.se – Sanningen Om Sverige (SOS) – dags att agera!

”Det räcker inte att sitta hemma och muttra i TV-soffan när landet håller på att kollapsa. Vi måste agera och söka kontakt med våra makthavare snarast. Vi behöver många människor och detta är inte en vänster-höger-fråga. Vi måste ta tillbaka kontrollen över landet alternativt ge upp framtiden helt.” Det skriver Marcus Gullberg i denna debattartikel och upprop som vill engagera alla som vill göra något konstruktivt för Sverige och som vill värna om traditionell svensk moral.

Jag känner för att spela några traditionella svenska julsånger i denna tid när det sker en skamlös attack mot Sverige och den svenska kulturen. Tänker t.ex. på uttalanden av Fredrik Reinfeldt och Mona Sahlin, om att Sverige inte tillhör svenskarna och att det inte finns någon svensk kultur att tala om.

-

Annonser

2 svar to “10 dec”

 1. Sverkers Says:

  Läget är sådant att man växlar mellan hopp & förtvivlan av varje nyhet som man snappar upp, typ flera gånger om dagen. Som underhållning betraktat slår det varje extremfördummande underhållningsprogram på T(almud)V(visionen) med hästlängder 🙂
  Själv försöker jag nu få klarhet i den Ryska och Kinesiska kraftiga ekonomiska/tekniska framgången på senare tid.
  Har dom en frihet att skapa pengar(för finansiering) utan det i längden dödande ”lånandet” av pengar mot RÄNTA! från privata bankmaffian, som alla andra länder i västvärlden? Samt den lika viktiga metoden att idka byteshandel, UTAN att gå den parasiterande omvägen via att först skaffa valutor att handla för.

  Om dom är fria, så är det isf samma system som Tyskland hade under 30-talet, som medförde deras exempellösa utveckling från ultraskuldsatt, till mest blomstrande nation i världen, på ca 4 år.

  Den jobbiga följdfrågan blir då så klart om finansmaffian återigen drar igång ett stort krig för att kväsa denna ekonomiska frihet för folk och nationer.

  PS Märkt att Cervenka på SvD, som ende journalist som berörde bankmaffian, inte skrivit på länge.

  • Stan Says:

   Den bild jag har fått (från bl.a. Ellen Brown) är att Kina gör lite som man vill. I och med att man är med i WTO måste man i viss mån följa deras regelverk, men om en statlig bank råkar ut för lån som inte kan betalas tillbaka så låter man det bara sitta där. Det är ju påfund påhittade av människor vilka regler som ska gälla angående hur mycket reserver en bank ska ha innan den försätts i konkurs. Och de kan ändras av människor.
   Anledningen till att man i väst vill hålla fast vid reglerna är säkert att man vill hålla illusionen uppe om att bankerna har lånat ut något. Att det är som när man som privatperson lånar ut surt förvärvade pengar till någon.

   Men det råder nog ingen tvekan om att medvetenheten ökat bland många oberoende länder om vikten av att bli fri från dollar-dominansen. Och att man öppet deklarerat detta och agerar.
   Och det finns säkert de som försöker sätta igång krig, det är bara att hoppas att Trump inte låter sig ledas hur som helst. Det hade nog varit värre med Clinton.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

«

»