11 jul

Det var ju ändå något positivt att Trump och Putin träffades och pratade i samband med G20-mötet i Hamburg. Även om de inte kom överens om så mycket konkret. Men det var positiva tongångar från båda hållen. Och det gillades förstås inte av the usual suspects, neocon-anhängarna och västmedierna. Egentligen ett gott tecken, det tyder på att Trump inte har gett upp inför den dolda makten.

larouche.se – Det bästa G20-resultatet var mötet mellan Putin och Trump

Presidenterna i de två viktigaste kärnvapenmakterna, Trump och Putin, träffades under G20-mötet för sitt första personliga samtal, och den amerikanske utrikesministern Tillerson konstaterade efteråt att ”kemin mellan dem var klart positiv”, samtalet var konstruktivt, och det intygades även av den ryske utrikesministern Lavrov. Och Trump sa: ”Vi ser fram emot väldigt mycket positiva saker för Ryssland och för USA, och för alla inblandade.”

I övrigt gjorde Washington Posts hysteriska kommentar om mötet mellan Trump och Putin klart inte bara att detta möte verkligen var en framgång utan också att mainstream-medierna faktiskt är mänsklighetens motståndare.

Putins presskonferens på G20-mötet

Presskonferensen med USA’s utrikesminister Tillerson utskrivet som text –
The Trump-Putin Meeting: Establishment of a Personal Relationship, “There was Positive Chemistry Between the Two”
White House Press Briefing

På en fråga om Syrien och Assad säger Tillerson att USA fortfarande inte ser att Assad kan erkännas som landets ledare på sikt. Som vanligt motsägande uppgifter från Trump-administrationen. Det kan kanske vara ett sätt att uttrycka sej inför den inhemska USA-opinionen för att få den dolda makten att hålla sig någorlunda lugna.

Sen måste man förstås fråga sig vad denna dolda makt kommer att hitta på för att sabotera en avspänning mellan USA och Ryssland. Kanske en ny kemvapenhändelse i Syrien?

presstv.ir – Some people could attempt to sabotage progress in US-Russia ties: Analyst

Some people inside the United States could make an attempt to sabotage any progress following the recent meeting between US President Donald Trump and his Russian counterpart Vladimir Putin, an American foreign policy expert says.
James Jatras, a former US Senate foreign policy analyst, made the remarks in an interview with Press TV on Sunday after Trump and Putin met on the sidelines of the G20 summit in the German city of Hamburg on Friday.

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

«

»