29 sep

Sveriges Radio har idag ett inslag med rubriken – Regeringen ger 90 miljoner i bistånd till Kuba
När man läser den kan man lätt få för sej att den svenska regeringen ger 90 miljoner i bistånd till Kuba.
Snarare är det så här det är; den amerikanska delstaten Sverige har fått order uppifrån om att hjälpa till att bygga upp motståndsrörelsen på Kuba. Det är alltså grupper som t.ex. kallar sej demokratibefrämjande som ska få pengarna, inte kubanska staten!
Det är troligen så här det går till att förbereda för en sk color revolution. Se till att organisera människor, med gott om pengar blir det lättare att skaffa datorer, mobiltelefoner osv. Och på det här stadiet och på den här nivån finns det säkert inget skumt eller olagligt eller så mycket att anmärka på.

Men på ett senare stadium vid ett väl valt tillfälle kan dessa grupper fås att ställa upp på demonstrationer och uppror mot landets styre. Och då kliver troligen de utländska organisationerna, som CIA eller liknande från USA eller från lydiga medhjälparländer som Storbritannien eller Sverige, in mer aktivt bakom kulisserna och styr upp det hela. Man kan påminna sej hur det gick till i Kiev för ett par år sen. ”Rådgivare” åt de ansvariga för upploppen pushar på, ge inte upp, var aggressiva och provocerande och försök få polisen att ta till våld. Det får ni höga poäng för i västs propagandamedier.
Och som nästa steg finns det inhyrda krypskyttar som skjuter mot demonstranter och poliser för att skapa tumult på riktigt, samtidigt som västmedierna kör de största rubrikerna om att regeringen dödar sitt eget folk och måste avgå!

Tänk om något annat land, som Ryssland eller Kina, skulle ge mångmiljonbelopp åt t.ex. en organisation som Folkets demonstration, som har ordnat några demonstrationer det senaste året och uttryckt ett allmänt missnöje med hur landet styrs. Vad jag vet så är det inte bara en för stor invandring man riktar in sig på.
Skulle man då kalla det att – Kina ger 45 miljoner i bistånd till Sverige!?

* * *

De makter i USA som har satt igång tragedin i Syrien är uppenbarligen rasande över att de inte har initiativet över händelserna nu när syriska armén och ryskt flyg gör ett försök att ta kontrollen över Aleppo. Lyckas de med det är det ett hårt slag för de väpnade utlandsstödda grupperna. Det märks på västmediernas förnyade offensiv med anklagelser mot Syrien och Ryssland, och på uttalanden från John Kerry m.fl.

rt.com – ‘Russia will continue to send troops home in body bags’: US warns Moscow if Syria violence goes on

rt.com – Russian FM spox: US talk of ‘attacks in Russia, body bags, downing jets’ sounds like ‘get ’em’ call

Det är precis ett år sen Ryssland började hjälpa till i Syrien. Då hade jag med den här videon i ett inlägg. Jag tycker att den så bra visar hur det måste se ut hos några bakom kulisserna, då för ett år sen och även nu.

Se också på Syrienbloggen om den senaste tidens händelser

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

«

»