27 juli

Det har varit lite för många terrordåd i Europa den senaste tiden för att det inte ska ligga någon plan bakom, tror jag. Västledare har sen minst ett par år sagt att de väntar att IS ska attackera i Europa. Troligen mörkrets makter som CIA och liknande som vill skapa kaos och oro i Europa. USA/Nato hade ett projekt kallat Gladio på 70-80-talen och ställde till med terrordåd som skylldes på vänstergrupper, det här är troligen en ny variant. Se bara hur släpphänta SÄPO har varit mot IS-anknutna som kommit till Sverige. Och hur polisen har fåtts att inte göra något ordentligt åt gäng som kastar sten mot brandkår och liknande. Många poliser säger upp sej, och nu sänks kraven för bli polis! Det här sker inte av sej själv, någon vill ha det så här.

Det är anmärkningsvärt att vid varje terrordåd skjuts gärningsmännen ihjäl. Blir ju lättast att få den offentliga förklaringen att stå oemotsagd då.
Om det senaste dådet i en kyrka i Frankrike sägs det så här – svt.se

Enligt den franska tv-kanalen France TV Info, som hänvisar till källor nära utredningen, ska en av gärningsmännen vara känd sedan tidigare av antiterroristutredare.
Samma källor uppger att mannen bar ett elektroniskt armband,

Personen som genomförde den här avskyvärda handlingen är känd, och han har följts av polisen i minst ett och ett halvt år

Inte nog med att han var känd av polisen, de hade t.o.m. satt på honom ett elektroniskt armband. Vad är det då för mening med all övervakning och kontrollsamhälle när de ändå kan genomföra dåd, fast polisen har koll på dom. Mycket skumt.

French Should Expose Government Not Islam Over Neo-Gladio Provocations

Every large terror incident in France has had significant questions attached. Just as in the US, evidence is easily presented that these attacks are not what they seem.
It is no doubt difficult to accept that evil forces are manipulating events in Europe and the US so as to cause tension between Islam and the West.
But this is how wars are manufactured…

The French should confront their own government and other European populations should do the same. That goes for America, too. People should demand answers and call on the mainstream media to do its job instead of remaining complicit in an unpublicized but evident neo-Gladio program.

* * *

SYRIEN – Det kommer en jämn ström av rapporter om framgångar för syriska armén. De tycks nu ha skurit av försörjningsvägen för de väpnade grupperna vid Aleppo. Kan de ta kontroll över Aleppo innebär det säkert en viktig vändpunkt.

 

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s