30 sep

Nu har alltså Ryssland ingripit mer handgripligt i Syrien, flygattacker mot IS och liknande grupper, det existerar knappast några andra väpnade grupper än såna här Al Qaida-liknande. Och genast är västmedierna på hugget och anklagar Ryssland för att bomba grupper som de anser inte är ”tillräckligt ISIS-grymma”, och civila! Det kunde man ju ana. Ska de nu dra igång för fullt och anklaga Ryssland för allt elände och lidande och död i Syrien? Att de, västs mörka makter och deras medier, skulle stillatigande se på när Ryssland tar initiativet och gör en seriös insats mot de väpnade grupperna i Syrien kunde man knappast tänka sej.

antieuromaidansweden.wordpress.com – Maria Zacharova berättade om att en informationsattack mot Ryssland har inletts

Maria Zacharova, ryska utrikesministeriets officiella representant, framträdde idag med ett uttalande angående de publikationer, som har förekommit i vissa västliga massmedier om att civila skall ha dött i Syrien p.g.a. ryska flyganfall.

”Knappt hade Lavrov hunnit tala färdigt i FN:s säkerhetsråd, som otaliga publikationer och planterad information började förekomma i västliga massmedier, regionala samt även i de ukrainska massmedierna, om att civilinvånare dör till följd av den ryska militära operationen, och att operationen i stort sett riktas mot de demokratiska krafterna, mot civilbefolkningen”, – sade Zacharova.
”Jag vill säga att det är en typisk informationsattack, det omtalade informationskriget, som vi har hört talas om så många gånger och som någon, tydligen, har föreberett sig noga inför”, – sade hon och uppmanade massmedierna att använda sig enbart av verifierad information.

Exempel på denna info-attack – http://iswresearch.blogspot.se/2015/09/russias-first-reported-air-strikes-in.html

BBC – Syria crisis: Russian air strikes against Assad enemies

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

«

»