3 juni

Ett inlägg av den gränslöst sliskige, oärlige, lömske propaganda-drängen åt de makter som ligger bakom USA/Nato och också styr den svenska regimen, Anders Lindberg på Aftonbladet, får mej att bli mer säker på det jag misstänkt tidigare. Lindberg försöker alltså spela Nato-motståndare, han som lydigare än någon annan ställer upp som propagandakrigförare när helst dessa så önskar!
Att vissa allianspartier nyligen gått ut och begärt en utredning om Nato-medlemskap ingår i ett upplägg som ska utmynna i att sossarna ska kunna presentera det som att de är motståndare mot Nato-medlemskap och att det är en seger att de godkänner värdlandsavtalet med Nato, att allianspartierna fick ”nöja sig” med värdlandsavtalet när de inte kunde få medlemskap! Värdlandsavtalet innebär i stort sett samma sak som Nato-medlemskap, utom till namnet. Värdlandsavtalet skrevs på av alliansregeringen ett par veckor innan valet 2014, men ska godkännas av riksdagen innan det träder i kraft, och ska tas upp i riksdagen nästa år, 2016. Detta innebär ännu en överkörning av det svenska folket. Ännu en blåsning.
Vad ska vi göra? Protestera var helst man kommer åt, skriva kommentarer så nära makten man kommer. Man kanske ska göra som Erik Johansson i förra inlägget, helt enkelt ringa upp dom! – ladda ner värdlandsavtalet som pdf – http://www.nyhetsbanken.se/arkiv/vardland.pdf – skriv på upprop mot avtalet på www.nejtillnato.se

Sjöstedt hjälper Natolobbyns pr

Natolobbyns kampanj sedan flera år handlar om att Sverige ”egentligen” är med i Nato och att frågan om medlemskap därför bara är en formalitet. Detta är inte sant. I så fall hade självklart inte högern starkt drivit kravet på ”Nato­utredning” och frågan skulle sakna ­politisk laddning.
Natolobbyns egen kampanj är ett ­utmärkt exempel på varför de har fel.

Som alliansfria kan vi vara mer oberoende i utrikespolitiken och vi får fler handlingsalternativ vid en kris. Det har hållit oss utanför krig i 200 år. Det räcker som motivering

Mikael Nyberg på landetsfria.se – Från neutralitet till ledarskap

 

För någon vecka sen fick jag syn på ett inlägg på journalisten.se där någon framfört kritik mot Sveriges Radios Ekot. I svaret från Ekot ingår detta –

Efter en omorganisation vid årsskiftet där vi prioriterat agendasättande journalistik har vi fått ännu större genomslag för våra originalnyheter.

Vad betyder agendasättande journalistik? Vem är det som bestämmer vilken agenda Ekot ska driva? Är det här ett sätt att glida bort från sin förväntade opartiskhet? Som man fortfarande påstår att man är, fri och oberoende. Att de i praktiken redan nu är ett lydigt och disciplinerat verktyg och megafon åt de jag nämnde i första meningen av dagens inlägg, makterna bakom USA/Nato, råder det ingen som helst tvekan om. Men man ska nu vänja oss vid att de självklart driver en agenda? På samma lömska sätt som vi i praktiken blivit Nato-medlemmar! Återigen, vad ska vi göra!? Föra ett jävla liv! Var helst man kommer åt, är vad jag kommer på.

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

«