2 juni

Erik Johansson ringer här upp utrikesdepartementet i andra halvan av videon. Utrikesminister Wallström har kommit med uttalanden i klass med de som de vedervärdiga propaganda-”journalisterna” i medierna, som det finns så många av, häver ur sej. Bl.a. har hon sagt att Ryssland skickat avancerade militära förband över gränsen till Ukraina. Personerna Johansson får tala med på UD kan inte ge någon källa till detta påstående. OSSE är en källa de anger. Men Johansson ringer press-talespersonen där, som säger att de inte har några sådana uppgifter. Den här videon måste spridas till så många som möjligt. Så kanske den kan bidra något till att få ett slut på detta oansvariga och farliga uppträdande från vårt lands styrande.

Förklaringen till varför s-väljare alltmer väljer sd får man i slutet av artikeln på – etc.se – Arbetarna som vänder arbetarrörelsen ryggen

”Jag tycker att Sveriges riksdag och regering bara administrerar EU:s politik, vilken går ut på att göra arbetskraften så billig som möjligt. Den ohejdade asyl- och flyktingpolitiken har trängt undan allt arbete med reformer för den inhemska befolkningen. A-kassan är kass, sjukvården är inte till för oss arbetare, bostäderna är reserverade för flyktingar och ensamkommande barn, pensionerna försämras för varje år. Skulle du vara tvungen att söka socialbidrag så ber de dej att sälja allt du har av värde och leva på det så länge det går, inom socialvårdens normer, sedan kan du få hjälp. Detta är bara en del av problematiken som det borde tas tag i. LO:s ordförande Thorwaldsson skriver att det är arbetslösa och sjuka som inte kan hantera sitt eget tillkortakommande som röstar på SD. Hemskt. Hemskt är det också att vi har en statsminister som kallar de som röstar på SD för fascister.”

newsvoice.se – Jens Jerndal tar bladet från munnen: USA är roten till flyktingströmmarna

Men hur skulle det vara om vi gick till roten av det onda och i stället försökte förhindra flyktingproblemet från att uppstå? – Hur skulle det vara med ett helhetsperspektiv för att finna den egentliga orsaken till problemet? Och begära att de som skapat problemet också tar hand om dess konsekvenser? Och att de omedelbart slutar skapa fler sådana problem?

jinge.se – ISIS – en (något olydig) USA-produkt – fler belägg

rt.com – ‘US is using ISIS like an attack dog’

The so-called Islamic State is the kind of group the US wanted for years – but couldn’t get – to put pressure on the Syrian government. At the same time, it didn’t stop the IS advance in Iraq and in Syria, political analyst Jeremy Salt told RT

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

«

»