22 april

UPPDATERING

Artikel som passar bra till bilden – Finian Cunningham – Entire Western Media is a Troll Army

The frantic spell of Western media behaviour could be a case-study in how it is centrally manipulated with a political agenda and thought-control. Editors at major Western media corporations are evidently following a political line cast by Washington and its European allies.

slut på uppdateringen _________________

En mycket bra bild (från http://thesaker.is) av den svenska mediasituationen. Medierna är redan Nato-anslutna. Och USA/Nato, regissörerna bakom Ukraina-händelserna det senaste året har troligen haft som mål att locka Ryssland att ingripa med trupper. När de nu inte lyckas med det hjälper medierna till och påstår gång på gång att ryska trupper hjälper till i Ukraina. Det fungerar nästan lika bra, de flesta svenskarna har gått på ännu en demonisering av ett lands ledare som inte lyder order från västs finansmaffia. Skrämmande.

Russian-Invasion

Maria-Pia Boëthius – Makteliten inser inte att deras tid är förbi

Vi lever i underkastelse under en berättelse som makt, elit och experter skriver åt oss och som de ser till att upprätthålla med våld, våldsmonopol och propaganda. Jag minns när jag första gången för typ trettio år sen över huvud taget begrep att vi lever i en maktens ”berättelse”. Det var en frihetschock utan like. Av makten utnämnda experter på all världens områden kan mycket väl prata rappakalja. De är utnämnda just för att de tyder världen på ett sätt som behagar och gagnar makten….Vad Harari har gjort är att han skrivit en populärkulturell bok om det som makten hoppats att vi aldrig skulle inse; att deras makt är beroende av att vi köper maktens världsbild och berättelse. Något så spännande, som den dag vi alla inser det och avslutar de berättelser vi alla varit slavar under kan jag inte tänka mig. När vi frigör oss från makt och elit och på allvar inser att en annan värld än deras är möjlig och att det inte är makthavarna som kommer att åstadkomma denna bättre värld; det kommer att bli vår uppgift.

Det som just nu roar mig är att se att makten, överbyggnaden och stormedia är de sista att begripa vad som faktiskt är på gång; enligt dem är det inget fel på dem, utan utvecklingen….

-

2 svar to “22 april”

  1. Stan Says:

    Stig Fredriksson säger: ”men herregud, jag har inte gått i pension ännu, jag har ganska bra betalt, det är klart att jag måste skriva som dom säger för att få mina stålar”
    Intressant att han ger sig tid till ett sånt här samtal i alla fall, annars gör sig ju de här propaganda-krigförarna oftast oåtkomliga.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s


»