12 april

Det är skrämmande vilken regering vi har i vårt land. Nyligen var Löfvén i USA och försäkrade sina herrar om att Sverige ska öka samarbetet med Nato. Och höll tal på Brookings Institute gjorde han också! En av dessa sk tankesmedjor som lägger upp ritningarna för ondskans härjningar över jorden.

Och sen kom beskedet att Sverige ska skicka militär till Irak och kriget mot Isis. Detta som man från amerikansk håll har sagt att ska pågå i 30 år eller i generationer! Det är väl ingen tvekan om att USA med hjälp av sina kumpaner är de som ligger bakom dessa grupper, och som de använder för att ställa till kaos där de så önskar. USA’s egna insatser mot Isis de senaste månaderna verkar inte vara ett seriöst försök att ta kål på dom, det har t.o.m. förekommit flera uppgifter om att amerikanska och brittiska flygplan släppt ner vapen till dom. Kanada har just anslutit sig och inlett flyginsatser i Syrien. Och nu ska ännu ett lydigt redskap åt krigsimperiet, Sverige, ställa upp!

Nästa dag meddelades det att Sverige ska fördjupa det militära samarbetet med nordiska länder, dvs Nato-länder. Inte precis ett steg i rikting mot att kyla ner läget gentemot Ryssland.

swedish.ruvr.ru – Sveriges närmande till Nato bekymrar Ryssland

Hade risken för upptrappning och krig bara hängt på Sveriges ledning hade det varit mycket obehagligt. Vi får hoppas att Ryssland även i fortsättningen klarar av att manövrera på ett sätt som gör att mer elände kan undvikas. Och vi, det svenska folket, måste hjälpa till genom att höja rösten och protestera mot den ryggradslösa och ansvarslösa ledningen i vårt land.

Läs vad Rysslands ambassadör i Sverige har att säga – di.se – Debatt: Ryssland är ingen fiende

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s