14 mars

En tysk film om mordbranden i Odessas fackföreningens hus i Ukraina i början av maj förra året. Se också inlägget 22 feb om detta.

tass.ruvr, 11 mars – Odessa court refuses to disclose the cause of death of May 2 tragedy victims

A district administrative court in the Ukrainian city of Odessa has refused to publicly disclose the results of the forensic medical examination to determine the cause of death of 48 people during the tragic events of May 2, 2014. The lawsuit has been filed by journalists of the May 2 Group which is conducting an independent investigation.

swedish.ruvr.ru – Donetsk och Lugansk har vänt sig till Hollande och Merkel

Donetsks ledare Aleksandr Zachartjenko och Lugansks ledare Igor Plotnitskij har vänt sig till Frankrikes president Francois Hollande och Tysklands förbundskansler Angela Merkel och påpekat att Ukraina inte uppfyller sina skyldigheter enligt Minskavalet

En rapport om krigsbrott i Ukraina, att ladda ner som pdf – War crimes of the armed forces and security forces of Ukraine: torture of the Donbass region residents

Det senaste om utredning av mordet på Nemtsov i Moskva för två veckor sen, en pistol har hittats i floden intill brottsplatsen –

Nemtsov’s killer was hired by the commander of Dzhokhar Dudaev Battalion in Ukraine, Adam Osmaev

-

Annonser

6 svar to “14 mars”

 1. Lajma Says:


  Man kan se filmen med svensk textöversättning…

 2. Lajma Says:

  Man kan välja svensk text om man går till undertexter till vänster om inställningar. Galna politiker driver världen mot sin undergång.Filmen kan friska upp minnet!
  Rysslands militära hållning är fortfarande defensiv men angriparen får inga chanser…

  • Stan Says:

   När jag klickar på rektangeln mellan kugghjulet och klockan kommer det upp ryska undertexter, och jag kan inte se att man kan välja något annat.
   Det kanske är en video Carl Bildt och John McCain, plus många andra, borde titta på. Innan man tanklöst rusar iväg och bidrar till att skapa ökade spänningar och fientlighet mot Ryssland, utan egentlig anledning. Bara för att husse i Washington gett order om det.
   Kan passa på att tipsa om en video jag fick syn på med en av dessa galna ayatollor i USA som styr från bakom kulisserna.
   Att se till att inte Tyskland och Ryssland har ett för nära samarbete är det viktigaste att se till, de två tillsammans kan vara ett hot mot galningarnas strävan mot ett imperium med världsherravälde. Man kunde nästan tro att videon är en parodi.

 3. Lajma Says:

  Först klickar man på inställningar och väljer undertexter där är ryska ”autogenererad”. Man klickar på pilen och på ”översätt undertexten” sedan går till svenska.
  Du har rätt, och den som sår vind får skörda storm.

  • Stan Says:

   Jaha nu förstår jag, man klickar först på undertexter, rektangeln, därefter på kugghjulet, inställningar. Tack.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s