22 feb

UPPDATERING 23 feb

Vad jag har sett har medierna inte dragit igång en storoffensiv av gårdagens terrorattack. Kan det ha varit så att Tyskland/Frankrike genast sa ifrån att de genomskådar det hela, att det handlar om en konstruerad false flag-attack, och att man inte kommer att delta i en upptrappning?

fortruss.blogspot.se – ”False Flag” Terrorist Attack in Kharkov? Two Dead, 15 Wounded

slut på uppdateringen _________________

Det är min bestämda uppfattning att dagens attack mot en demonstration i staden Kharkov i Ukraina, med två personer dödade, är en false flag-operation. De döda är ledaren för Euromaidan i Kharkov och en polischef. Och ukrainska myndigheter går genast ut med att de som utfört dådet tränats för det i Ryssland. Och de svenska medierna hakar på och upprepar anklagelserna som självklara, och Carl Bildt är på hugget omedelbart och anklagar Ryssland. Som framgick av mitt förra inlägg är det tydligt att USA inte är nöjda med att striderna upphör, så att något som detta skulle inträffa är helt följdriktigt. Att de sk ”separatisterna” eller Ryssland skulle syssla med sådana här attacker är för mig helt osannolikt.
Vi får se vad som kommer efter detta, ytterligare fientligheter mot Ryssland, vapen till Ukraina eller vad?

En man från Odessa i Ukraina som som var med om och överlevde den fruktansvärda händelsen den 2 maj förra året då minst 42 människor dödades, har varit i Sverige och berättat och visat bilder från händelsen. Det var motståndare mot den nya regeringen som attackerades av våldsverkare som hade kommit dit från andra delar av Ukraina. Hans föredrag var bokade hos ABF’s lokaler i Malmö och Helsingborg. Men ABF fick påtryckningar någonstans ifrån och avbokade mötena! Mail skickades från någon som stöder nuvarande ledning i Ukraina, men jag skulle tro att order givits från högre ort om att det inte var lämpligt att upplåta lokalerna åt något som går emot mediernas och etablissemangets version av vad som pågått i Ukraina det senaste året. Arrangörerna lyckades dock hitta alternativa lokaler så föredragen kunde hållas ändå.

synapze.se – Odessamassakern och dess försvarare
synapze.se – Påtryckningarna som ledde till Odessamassakerskandalen i Helsingborg
fib.se – Moderata försök att inskränka yttrandefriheten misslyckades. Mötet om Odessa blev av
aftonbladet.se – Moderat stoppade bilder från Odessa
nyhetsbanken.info – Socialkonservativa och Odessa

Beskrivning av Odessa-händelserna finns här, men se upp för mycket obehagliga bilder på ihjälbrända människor –
scgnews.com – Odessa Massacre – Evidence The Mainstream Media Won’t Show You
voltairenet.org – Crime in Odessa

Se också inläggen från början av maj förra året på den här bloggen, som det här 4 maj

Jag vill också särskilt uppmärksamma på en del av inlägget från nyhetsbanken.info som jag just länkade till, så skönt att någon säger precis som jag tycker och känner om Wolfgang Hansson på Aftonbladet –

Efter att ha läst AB-artikeln om den inställda Helsingborgsutställningen bläddrade jag vidare i Aftonbladet in i det som brukar kallas nyhetsdelen men som är en ren propagandaprodukt, som det framstår på de verkliga tidningsägarnas, Goldman & Sachs, uppdrag. Jag stötte då också på det som kallas en krönika, här skriven av krigshetsaren Wolfgang Hansson, med en närmast absurd artikel i beskrivningen av vad som händer i Ukraina

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/wolfganghansson/article20337446.ab

Så här skriver WH: Det är uppenbart att regeringsstyrkorna behöver hjälp. De är chanslösa mot rebellerna som är förstärkta av tunga ryska vapen och ”frivilliga” soldater. Frågan om vapen till Ukraina hamnar nu åter högst upp på Obamas dagordning, säger WH.

Den enda slutsats som kan dras av Hanssons inlägg är att mer krig önskas!

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s