14 jan

Jag vill tipsa om flera bra inlägg på 8dagar.com

Utred Natolobbyn!

Fyra riksdagspartier anser att osäkerhet i Östersjön, som snart liknar ett innanhav för västalliansen, ska botas med mera osäkerhet.
Ur alliansfrihetens aska ska vi stiga in i Nato:s eldlinje. Att ”utreda” ett Nato-inträde är naturligtvis bara en eufemism för att förbereda ett Nato-inträde. De viktigaste konsekvenserna av ett Nato-inträde vet vi – och alliansen – redan mycket väl.

I själva verket är det största hotet mot Sveriges nationella oberoende just nu de medvetna försöken från Nato-lobbyn att förvandla Sverige till en frontstat mot Ryssland i det tredje världskrig man förbereder (och som en del menar redan börjat – i Ukraina, Syrien etc.).
Nato-lobbyns ohederliga strategi och spel under täcket med Nato-vänliga delar av officerskåren och med krigspartiet i USA:s kongress och
Pentagon är något som verkligen borde utredas – nu!

Så behändigt att medierna kom dragandes med ännu en u-båt som den pensionerade u-båtsjägaren sade sig ha sett, strax innan militärmötet i Sälen! Fast det var i slutet av oktober det hände.
Gamla ubåtar blir som nya
om detta också på runelanestrand.wordpress.com – Marinofficer ser rysk ubåt lagom till krigskonferensen i Sälen
Försvarsmaktens kommentar
– Våra människor som jobbar med bildanalys kan inte slå fast att det här var en ubåt, även om uppgiftslämnaren var helt övertygad om att det var en ubåt.

mer från 8dagar.com – Sveriges Radios förlorade heder

Maria Persson Löfgren ömmar nu för den fängslade ukrainske stridspiloten Nadja Savtjenko (bilden) och framställer hennes fängslande i Ryssland som ett övergrepp på de mänskliga rättigheterna

Att Maria Persson Löfgren väljer att delta i snyftkampanjen kring Savtjenko är ytterligare ett steg i den propagandistiska utvecklingen av Sveriges radios Moskvarapportering.

-

4 svar to “14 jan”

 1. Michael Thudén Says:

  Skrev lite som kanske kompletterar
  https://parasitstopp.wordpress.com/2015/01/14/dollarhegemonin-ar-ett-censurerat-ord-i-den-svenska-fria-pressen/

  Västmedia börjar bli direkt löjeväckande

  • Stan Says:

   Tack, bra att påminnas om vad som grunden till den galna värld vi har vants vid, framför allt med hjälp av medierna.
   Vi borde verkligen starta en rörelse för att protestera mot medierna, gå till offensiv, ställa dom till svars, de påstår att de jobbar i allmänhetens intresse. Det är ju så uppenbart att Public Service-medierna inte är oberoende. Och om de påstår att de är det, vad innebär det då att vara oberoende, går det att vara objektiv? Att det går att vara det i betydligt högre grad än vad de är nu är i alla fall säkert.
   Får kanske titta på Peter Lavelles program, han brukar ha bra gäster och jag håller oftast med hans ståndpunkter, men tycker att han är jobbig med sin hetsiga stil…. ”remeberCrossTalkruleswhichmeansyoucanjumpinanytimeyouwantandIverymuchencourageyoutodoso”… pust!
   Undrar förresten om Pepe Escobar vägrar ställa upp där fler gånger, har inte sett honom på sistone. Sist jag såg honom blev han förbannad för att han blev avbruten.

   • Michael Thudén Says:

    Ja, faktiskt tycker jag också han programledaren är en jobbig fan. Det är väl det jag retar mig mest på när det gäller RT – informationen är ofta djävligt intressant men att RT fått för sig att programledarna måste vara stressade speedy gonzales-varianter av programledarna på typ FOX Tror de skulle tjäna på att ha en mer nedtonad typ av programledare.

    Jo, det skulle nog vara bra. Tyvärr är jag nog personligen lite för oförutsägbar när det gäller skrivandet – ibland får jag jätteskov och ibland är det ren djävla torka 🙂

 2. ABC Says:

  ”galna värld” .. Ja och det ser ut som vi är inne i The Economic End Game;)

  Fundering, velgörenhet har bra marknadsföring som är lik politisk. Bok tips.
  Digital marknadsföring:
  http://www.amazon.com/Social-Change-Anytime-Everywhere-Multichannel/dp/1118288335
  Och bra bok om psykologi marknadsföring mener jag då;)
  http://www.amazon.com/Consumer-Behavior-J-Paul-Peter/dp/0073404764
  Och motivation… How to start a political movement: Rick Falkvinge at TEDxFlanders


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

«

»
%d bloggare gillar detta: