4 jan

Ännu en förstklassig video från tyska ”Die Anstalt” (en tidigare finns i inlägget 27 sep) om mediernas anti-Rysslands-propaganda, tydligen ser det ut på samma sätt i Tyskland som här. Det är ju så pinsamt uppenbart att det är just ensidigt och propagandistiskt det medierna håller på med.

Banned German satire ”Die Anstalt”. Media double standards on Russia and Ukraine (Eng Subs)

Och missa inte de andra videorna från Tyskland, journalisten Udo Ulfkotte, 8 okt och 28 sep – och parlamentarikern Sahra Wagenknecht 11 dec

8dagar.com – AB konsiprationsteorier

Ryssland håller i hemlighet på att infiltrera Västeuropa med en armé av EU-kritiker, påstår Anders Lindberg på Skibstedtorganet Aftonbladet .

Ryssland är idag – må vara tillfälligt och villkorligt – de övriga europeiska folkens allierade i kampen mot en EU-byråkrati som går Washingtons ärenden. Lindberg är inte bara en usel analytiker. Han handskas med sanningen på ungefär samma sätt som de där rumänska köttillverkarna som tillverkade rent nötkött av häst.
Året 2014 var året ”den korrupta president Viktor Janukovytj avgick”, börjar han. Avgick! Han tvingades bort med automateld från flera riktningar.

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

«

»
%d bloggare gillar detta: