11 dec

Sahra Wagenknecht från det tyska vänsterpartiet i ännu ett klipp (OBS klicka på rektangeln mellan klockan och kugghjulet i videons nedre högerkant om inte den engelska texten syns), ett tidigare finns i inlägget 1 dec nedan. Hon går till hårt angrepp mot Merkel för att denne inte står emot påtryckningarna från USA, och utgår från Merkels uttalanden efter G20-mötet i Brisbane.
Sen är det en annan sak att Merkels tal skulle kunna vara ägnat att hålla USA lugnt, samtidigt som Tysklands utrikesminister har konstruktiva och vänligt sinnade kontakter med Ryssland.

Intervju med Rysslands utrikesminister – Lavrov: gester av goodwill ger inga önskade resultatdel 2

Det bör påminnas att det nuvarande läget är en följd av den politik, som Bryssel fört mot Ukraina, bland annat genom att stödja en nynazistisk statskupp och ett väpnat maktövertagande. Som resultat står landet på randen till splittring och drabbas av ett inbördeskrig. EU försöker att lägga över ansvaret för denna tragedi på Ryssland och har infört ensidiga sanktioner mot Ryssland, trots att sådana sanktioner är illegitima, fördöms av FN:s generalförsamling och bryter mot WTO:s regler. Logiken med sanktionerna har föga samband med den ukrainska krisen.

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

«

»