1 dec

Tänk om vi hade kunnat få höra en svensk politiker säga så här i riksdagen! Så befriande att höra den här tyske vänsterpartisten, från juni i år, ungefär 6 min. in om Ukraina. Vad är det med det svenska vänsterpartiet egentligen!? De låter ju ungefär som de andra förstockade partierna när det gäller Ukraina och Ryssland.

Det är troligen en i stora drag riktig bild som Mike Whitney ger i –
Defending Dollar Imperialism: Ukraine War Driven by Gas-Dollar Link
– det är bara att hoppas att det finns tillräckligt många med en viss anständighet i behåll i styrande kretsar så att ett storkrig kan undvikas.

In order to achieve its goals in Asia, the US needs to push NATO further eastward, tighten its encirclement of Russia, and control the flow of oil and gas from east to west. These are the necessary preconditions for establishing US hegemonic rule over the continent. And this is why the Obama administration is so invested in Kiev’s blundering junta-government; it’s because Washington needs Poroshenko’s neo Nazi shock troops to draw Russia into a conflagration in Ukraine that will drain its resources, discredit Putin in the eyes of his EU trading partners, and create the pretext for deploying NATO to Russia’s western border.

Är det för mycket begärt att välja en sån här väg istället?
larouche.se – Skriv under Schillerinstitutets Deklaration för att gå med i brics!

På APEC-konferensen i Peking uppmanade Kinas president Xi Jinping sin amerikanske kollega Obama att ansluta sig till Kinas och andra asiatiska länders, däribland Rysslands, arbete med bygget av Nya sidenvägen.Dessa initiativ är inte av geopolitisk karaktär. Till skillnad mot det Stilla-havs-partnerskap (TPP) som Obama bedriver, och som utesluter Ryssland och Kina, står brics-ländernas initiativ, däribland Frihandelszonen för Asien och Stilla havet (FTAAP) som Kina föreslagit, öppna för alla. De vilar på det koncept påven Paulus VI formulerade: ”Det nya namnet på fred är utveckling”. På senaste g20-mötet i Australien talade därför både Xi Jinping och Indiens premiärminister Narendra Modi om det dubbla målet att skapa fred på jorden och utrota fattigdomen genom ekonomisk utveckling.

Torsten Elofsson: ”Vi som inte vill lägga vår röst på SD söker med ljus och lykta.”

Var finns den nyanserade debatten om Sveriges nuvarande invandrings- och integrationspolitik? Går det att föra fram kritiska åsikter utan att anklagas för främlingsfientlighet och rasism och för att spela Sverigedemokraterna i händerna? Med nuvarande debattklimat och frågans värdeladdning är det måhända ytterst tveksamt, men jag tar risken.

Ja, målet med den gränslösa invandringen är troligen att skapa motsättningar, som ett led i det pågående projektet att förstöra vårt land. Enligt ritningar som kommer från högt över politikernas huvuden och som väldigt få känner till, tror jag.

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

«

»