4 sep

UPPDATERING

Putins uttalande om fredsplanen –
Michel Chossudovsky – Vladimir Putin’s “Seven Point Peace Plan” for East Ukraine

A ceasefire agreement pertaining to East Ukraine was communicated to the media following a telephone conversation between Vladimir Putin and Ukrainian president Poroshenko.

slut på updateringen ___________________

Läs bra inlägg på 8dagar.com!
Ens ropandes röst i öknen

Politikerna håller på att göra Sverige till en del av Nato. Detta sker några veckor före valet, efter en uppgörelse i kulisserna mellan Alliansen och S.
Blix/Hirdman skriver:
”Regeringen beslöt den 28 augusti att godkänna ett avtal om värdlandssupport för Nato. Som framhålls i regeringens pressmeddelande innebär det bland annat att Natoförband skall kunna verka i eller från svenskt territorium vid krishanteringsoperationer.

Det borde ändå stå klart för oss att en allt starkare Natointegration av Sveriges och våra Östersjökusts försvarsanläggningar kommer att leda Ryssland till att trappa upp sin militära förmåga och aktivitet i Östersjöområdet. I väst tycker vi att varje tanke på angrepp från västhåll på Ryssland är absurd. Kanske ter det sig inte riktigt så för Ryssland som under den långa svaghetsperioden efter Sovjetunionens – välkomna – sammanbrott sett Nato och dess militära styrkor komma allt närmare och frågar sig varför.

Resultatet blir ökad spänning, risk för konfrontationer och ökade militära utgifter på ömse håll. Vill vi medverka till denna utveckling?

Varning! Freden är lös…

Det är oerhört intressant att följa reaktionerna på dagens sensationella nyheter att presidenterna Porosjenko och Putin har gjort upp om eldupphör i Ukraina.

Freden är lös! Vad ska Nato och EU ta sig till?

nyhetsbanken.se – Eldupphör fredag kl 15

Ukrainska soldater får order om eldupphör från fredag kl 15.00 (GMT) , om parterna kan enas om en fredsplan på möte i Minsk, sade Ukrainas president Petro Porosjenko till pressen på Natos toppmöte i Wales.

proletaren.se – Inga bevis för rysk invasion

Ukrainas regering hävdar ännu en gång att ryska trupper invaderat landet. Men inga bevis har presenterats.

 

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

«

»