26 jun

UPPDATERING

Jag vill igen påminna om och pusha för videon med Sergei Glazyev i inlägget 22 jun nedan, och sätta den i samband med den här nyheten om öppning för Natotrupp i Sverige! Det är skrämmande det som pågår.

slut på uppdateringen ____________________

Det man undrar är ju framförallt; vad är det dom hotas med!? Hur kan så många rikspolitiker bete sig som landsförrädare??
Och miljöpartiet! Detta måste vara spiken i kistan för det parti som var en frisk fläkt och stod för något nytt i svensk politik, de första två decennierna sedan det bildades. Så gränslöst tragiskt.
nyhetsbanken.se – Sverige öppnar för Natotrupp

Regeringen fattar inom kort beslut om att tillåta Natotrupper på svensk mark. Socialdemokraterna och miljöpartiet samtycker.

Nyhetsbankens kommentar: Man bör undersöka hur regeringens åtgärder förhåller sig till högförräderibrottet i Brottsbalken. Självfallet kan inget åtal väckas under nuvarande förhållanden, men innebär inte åtgärderna i sak att Sverige riskerar att dras in i krig för främmande makts räkning?

-

Annonser

7 svar to “26 jun”

 1. ABC Says:

  Vi går mot en ny säkerhetspolitisk situation. USA som supermakt är slut i och med att dollarn mister sin verdsvaluta status. Natotrupper är nog ett alternativ till vi får tillbaka vårt försvar:) Putin kan göra vad han vill när USA går i konk. Kan gå bra men kan också bli problem. Varför chansa:) Pengarmängd i M3 föresten har SCB statistik på. Trodde inte det men det fanns:) Landsförrädare mm är jag helt enig i för övrigt:)

  • Stan Says:

   Men vadå enig om att kalla dom landsförrädare? Du verkar ha en helt annan bild av Nato och Ryssland/Putin än vad jag har. Det svenska försvaret har lagts ner på order av den faktiska ockupationsmakten just för att vi inte ska vara självständiga utan göras beroende av Nato, och göra den svenska befolkningen ängsliga så att motståndet mot Nato kan minska.

   • ABC Says:

    En professor har spått att vi kommer och gå tillbaka till national stater efter att det nu går som det går. Något jag tycker är bra. EU exempelvis blir för stort och korrupt och har nu resulterat i ett plutokrati som gör allt för att skapa en överstatlighet och en typ av diktatur. Bygg upp national staten Sverige igjen och rädda det som räddas kan tror jag är en god ide. Men med bra samarbete nationalt istället för överstatlighet eller diktatur som EU:) Men vi vet inte vad som kommer nu. God butik och vara lite försiktig menar jag. Nato har vi en god historia med något vi inte har med Ryssland i lika stor grad. DVS:) Natotrupper är nog ett alternativ till vi får tillbaka vårt försvar:) Åsikt:) Och M3 var 23% upp på 6 år cirka. Olika metoder att räkna men det är mycket och vem vet vad som är sant. Sjukt….

    • Stan Says:

     Det är ju Nato som är de ondas redskap, de som skapar problemen och konflikterna.
     Har du någon länk till uppgifterna om penningmängden från SCB?

     • ABC Says:

      http://www.scb.se/statistik/_publikationer/FM5001_2008M12_BR_FM5001BR0901.pdf

      Gamla penningmängdsmåttet, M0 och M3.2008 jan 1651978 pengar till 2014 mai 2340072 pengar dvs upp 41%:) Som sagt olika metoder att mäta mengden men ser jag vad alla gör globalt nu så kan jag garantera att vi är inte bättre:). Har sett exempelvis på USAs pengarmängd i olika varianter, går mot hyperinflation. Konklution är att fiat systemet inte överlever i dagens inforamtions samhälle 🙂

      ”Derivatives are Financial Weapons of Mass Destruction” Gå ned och fråga en politiker (vem som helst) om han vet vad Derivatives är:):) Inte många vet…

      http://demonocracy.info/infographics/usa/derivatives/bank_exposure.html

      • Stan Says:

       Fiat-pengar, dvs pengar som skapas utan att vara uppbackade av guld eller något annat, i sig är inte problemet. Utan att det är privatföretag som har kontrollen över penningskapandet

       • ABC Says:

        Helt sant… Pengar skall ges ut av staten och vinsten skall tillbaka till samhället. Som det nu står i grundlagen:) Men tror att dagens variant av fiat systemet är fördigt. Blir något annat och informations tekologi ger många möjligheter att ändra dagens system.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s