9 dec

I ett inlägg den 18 nov kopierade jag in en text där någon beskrev hur sjukvården med flit ville förkorta hans eller hennes mors liv. Troligen är det mycket vanligt att gamla människor drogas ner med morfin så att de slutar äta och tynar bort och dör! Sannolikt är det så att detta tillvägagångssätt planerats och genomförts på order högt uppifrån. Eller har vi haft debatt och öppna politiska beslut om detta? Vi har hamnat i ett skräcksamhälle, där det av ekonomiska skäl tas beslut att människors liv ska avslutas. Att order om detta kommit högt uppifrån framgår av att det tydligen går till på ungefär samma sätt i Storbritannien.
dailymail.co.uk, 2012 – Top doctor’s chilling claim: The NHS kills off 130,000 elderly patients every year

NHS doctors are prematurely ending the lives of thousands of elderly hospital patients because they are difficult to manage or to free up beds, a senior consultant claimed yesterday.
Professor Patrick Pullicino said doctors had turned the use of a controversial ‘death pathway’ into the equivalent of euthanasia of the elderly.

Till detta kan läggas hur de äldre vanvårdas, inte får komma ut, inte tas om hand på ett anständigt sätt.
Hur bekvämt det än är att överlåta rikets styre åt de korrupta livstidspolitikerna, svartkostymerna, och bara klaga lite förstrött, det går inte längre. Vi måste säga till på skarpen, att gränsen för det acceptabla är passerad för länge sen!

 

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

«

»