2 dec

Ukraina – Det måste vara frågan om upplopp som underblåses och får stöd från västs finansgangsters, liksom fallet var vid den utlandsledda revolutionen 2004. Det gick ett par dagar efter att Ukrainas regering valt att inte lämna över landet till EU-diktaturen innan de kontrollerade medierna började kalla regeringen för ”regimen”! I senare inslag har man backat från det och använder ”regeringen” igen, det blir väl lite väl tydligt och löjeväckande det dom sysslar med, men det är ändå motbjudande propaganda man levererar.

William Engdahl på Russia Today – Uproar in Ukraine: ‘Push by West to create chaos & weaken ties with Russia’

Tänk vad ukrainarna måste längta efter att få det som grekerna! Ännu en video från Russia Today – ‘Any association with EU would be economic suicide for Ukraine’

8dagar.com – EU-mygel misslyckades

EU:s försök att mygla sig fram till en EU-vänlig regim i Ukraina misslyckades.
Carl Bildt & Co hade en plan.
Ukraina skulle lovas guld och gröna skogar – om bara Julija Timosjenko släpptes ur fängelse. Då skulle hon nämligen kunna kandidera i 2015 års val och slå ut Janukovitj och slutgiltigt befria Ukraina från det ”ryska förtrycket”.
Uppdragsgivare för detta mygel var framför allt USA, medan Tyskland rapporterats vara tämligen svalt inför utsikterna att få ett nytt europeiskt konkursbo att försörja.

Samtidigt pågår protester mot den USA-stödda regeringen i Thailand – Tony Cartalucci – A Tale of Two Protests: Ukraine & Thailand

Western hypocrisy on full display as it backs pro-EU protesters in Ukraine, condemn Thai protests against US-backed regime in Thailand.

* * *

Iran – Kan det vara så att i och med avtalet så skaffade sig USA makt att se till att Iran fortsätter att sälja sin olja i dollar, och på sätt försöka hålla kvar dollarn som världsvaluta ett tag till?

* * *

Lite oväntat att ett sånt här inlägg dyker upp på DN, jag håller med i huvudsak – ”Domedagsindustrin har blivit en självgående maskin”

Den moderna undergångsberättelsen om klimatet drivs fram av grupper som sett att den främjar karriärer och ekonomiska och politiska intressen. Många stödjer en världsordning där demokratin sätts på undantag. Det är dags att granska deras agendor, skriver tre forskare och författare.

Kraften i detta hot bottnar säkert i en äkta oro över planetens tillstånd och det dåliga samvete som tycks prägla den moderna välfärdsmänniskan. Men klimathotet har samtidigt drivits fram som ett målmedvetet projekt av grupper som sett dess potential för att befrämja ekonomiska intressen, karriärer och ideologiska eller politiska agendor
En central roll i denna process har en rad tankesmedjor med stora resurser i ryggen haft, som Council on Foreign Relations, Aspen Institute, Rockefeller Brothers Fund, Brookings Institution, Chatham House, Romklubben och Trilaterala kommissionen, i samverkan med olika FN-organisationer som WMO, UNEP, IPCC och från och med nittiotalet även EU-kommissionen, ett stort antal miljö/lobbyorganisationer som WWF och Stockholm Environment Institute inte att förglömma.

Om moderatpolitik, från en satirsida

Vi får ett bättre samhälle om omsorg sköts solidariskt av anhöriga än om omsorgspersonal avlönas.

 

-

>

Publicerat i EU. Leave a Comment »

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

«

»
%d bloggare gillar detta: