21 okt

Ha OBS-inslaget – ESSÄ: Den tysta revolutionen – som det länkas till i förra inlägget, om att den offentliga sektorn nuförtiden ska drivas som ett företag och verkamheten ska göras mätbar, i åtanke i samband med det här –
dn.se – ”Flyktingar drabbas i jakten på god statistik”

Förhör har förfalskats, åklagare vilseletts och asylsökande flyktingar anhållits och lagförts för brott som de inte begått. Det hävdar flera poliser från gränspolisen på Arlanda. ”Man har satt det i system för att få en massa pinnar i statistiken”, säger en polis.

Uppsnappat på facebook –

”Nu har jag upplevt det som är värre än fas 3, tro’t eller ej.
Blev erbjuden en praktikplats på 80% om jag först kunde tänka mig att jobba 4 timmar varje fredag under 6 månader GRATIS!”

liksom detta

jag har blivit erbjuden att jobba i 9 månader gratis på samhall i minst 50% innan jag ens kunde få provanställningen som var på 6 månader… och jag fick jobba som en slav utan betalt… och provanställningen enligt facket ligger på 3 månader… och dom tog inte respekt till mina funktionshinder heller och dom sa att dom inte längre arbetar med folk med funktionsnedsättning… så det är vilket företag som helst…

Vad ska regimen göra för att svenska folket ska reagera och kasta ut dom!?
Eskil Erlandsson, du är avsatt! Åk till USA och jobba åt Monsanto istället. Vi vill varken ha dig eller deras GMO-skit här.
nyteknik.se – Grönt ljus för GMO-betor i Skåne

Fyra försöksodlingar med genförändrade sockerbetor har fått grönt ljus från Jordbruksverket. Bakom fältförsöken ligger det amerikanska kemi- och läkemedelsföretaget Monsanto.

Gud vilken tur vi har och vad vänliga Nato är, Sverige ”har fått klartecken”! Det här är också något som görs i enlighet med folkets vilja antar jag!
dn.se – Sverige med i Natos insatsstyrka

Sverige får nu alltså klartecken att gå med i den snabbinsatsstyrka, NRF, som under Natos befäl ska kunna försvara medlemsländerna mot ett angrepp samt kunna sättas in på vilken plats i världen som helst.

Inte visste jag att Sverige haft militär närvaro i Kosovo ända till nu. Och ”frågan är vad försvaret ska göra härnäst” ! Ja vad har ni fått order om från era överordnade, vilket land står på tur att angripas? Är det Syrien trots allt? Det verkar inte som att USA agerar seriöst när det gäller att få slut på striderna där.
sverigesradio.se – Sverige lämnar Kosovo

Tidigare i dag avslutades formellt Sveriges militära deltagande i Kosovo och om några dagar åker de sista soldaterna hem. Kosovo har varit en av de viktigaste internationella insatserna för den svenska militären, och frågan är vad försvaret ska göra nu.

Det är precis 2 år sedan Khadaffi mördades – Gaddafi’s widow demands thorough investigation of his murder – efter en 7 månader lång bombkampanj i strid med internationell lag som Sverige deltog i!
Maximilian Forte – The Great Nothingness of Libya, Two Years After Muammar Gaddafi

To those “socialists” in the West who cheered the Libyan “revolutionaries,” let’s ask them: where do you see socialism in Libya today? To those liberals who spoke of “democracy” and “human rights,” where do you see either of those today? To the advocates of “humanitarian” principles of intervention and “protection,” why did you go so silent after the lights were turned off with Gaddafi’s murder? To those who imagined would-be “massacres” to come that accompanied the demands of British and U.S. altar boys that “Gaddafi had to go,” why does your imagination suddenly fail you when confronted with the actual massacres that you yourselves committed and enabled?

Abby Martin speaks with John Perkins, best-selling author of ‘Confessions of an Economic Hitman’ & ‘Hoodwinked’, about the corporate takeover of world governments and the need to eradicate the death economy

Pål Bergström – Öppet brev till riksdagens och regeringens ledamöter, journalister och redaktörer

På skälig grund tvingas jag avsäga mig mina förpliktelser och åtaganden gentemot svenska staten, myndigheter, banker och finansiella institutioner, elbolag och andra bolag agerandes under statliga regler, lagar och normer när de strider mot mina grundläggande rättigheter.

Med detta steg synar jag er, demokratins väktare, på det allra heligaste av kort Grundlagen. Mina kort visar att vi lever i en skendemokrati, är slavar i ett ekonomiskt ponzibedrägeri och att mycket som sker i världen har dubbla bottnar som inskränker på min frihet och mitt värde som människa. Något är grundläggande fel.

-

Publicerat i Libyen. 1 Comment »

Ett svar to “21 okt”

  1. Nomo Says:

    ”skendemokrati” det kan jag lova. Korrupt, lång fest och snart kommer notan. Konstruktiv, lagstiftning kan och bör ses över. Finns lagar mot korruption som fungerar bättre. Belönings system är exempelvis ett alternativ.

    http://www.sec.gov/about/offices/owb/owb-awards.shtml

    Korruption:) Hur står det till med rättsväsendet:) Bättre än USA hoppas jag.

    http://www.zerohedge.com/news/2013-10-19/new-york-drowning-bribes-and-corruption


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

«

»
%d bloggare gillar detta: