Sverige är ockuperat

Har vi som medborgare i Sverige rätt att få veta vilka främmande länders militärstyrkor som befinner sig i vårt land? Man kan undra efter att ha läst den här artikeln – Utländsk militär övar i Helsingborg – boende i Helsingborg har hört av sig till lokaltidningen med oroliga frågor om var ljud från skottlossning och helikoptrar kommer från. Tidningen ringde upp militären och fick till svar att en militärövning tillsammans med utländsk militär pågick sedan några dagar. Vilka länders militär det handlade om vägrade man svara på! I september har även en stor militärövning tillsammans med många Nato-länder hållits i Östersjön. Hur många svenskar vet om det? Medierna hjälper lydigt till att försöka dölja sådant så mycket det går. När Ryssland håller militärövning däremot, då slår man upp stora rubriker i syfte att för befolkningen framställa det som att Ryssland är ett hot!
De som sitter vid makten i vårt land är en marionett-regim som styrs av främmande makt, detta kan väl ingen förneka. Om man inte ska använda ordet landsförrädare om dessa makthavare, när ska man då använda det ordet?
Och vad säger man om det här – nyhetsbanken.se – Legoknektar sökes

En ny milstolpe passeras i ett aktuellt direktiv från Migrationsverket. Där upptas en rad olika ”bristyrken” i Sverige där det alltså finns möjlighet att gå förbi kön av asylsökande.
Där uppräknas bland annat:
Röntgensjuksköterskor
Sjuksköterskor inom akutsjukvård
Sjuksköterskor, psykiatrisk vård
Skogsmaskinförare
och ….
Soldater!

Det tycks inte finnas någon gräns för vansinnet. Människor ska alltså komma hit från andra länder för att bli militärer! Kan vi inte försvara vårt land själva? Marionett-regimen har troligen fått order från ockupationsmakten att förbereda för fler krigsinsatser i andra länder.
Om ett par veckor är det två år sedan Khadaffi slutligen mördades i Libyen. Då, runt den 20 okt 2011, kunde man undra varför Khadaffi’s bilkaravan plötsligt gav sig iväg från staden Sirte där han gömt sig undan de Nato- och Sverigestödda anfallen en tid, mitt på ljusa dagen. En förklaring kan den här nya artikeln ge – Secret MI6 plot to help Col Gaddafi escape Libya revealed – Var det en uppgörelse med brittisk underrättelsetjänst om att Khadaffi skulle ges fri lejd till Equatorial Guinea som fick honom att ge sig iväg och bli ett mål för Nato-flyg, som stoppade konvojen så att rebell-gäng kunde mörda honom?
Läget är kaotiskt i Libyen nu. Ett land som hade en ordnad ekonomi och en utbyggd välfärd för medborgarna är förstört. Men även om Khadaffi hade dödats på ett tidigt stadium, efter en eller par månaders anfall, som kring 1 maj 2011 då Nato bombade Khadaffi’s sons hus och dödade sonen och ett barnbarn. Och om landet inte hade bombats i 7 månader med ca 9 000 flyganfall, och om Libyen hade varit välordnat och fungerande nu, så hade angreppet som Sverige deltog i ändå varit fullständigt oacceptabelt. Ett brott mot internationell lag och en krigsförbrytelse!

Remember Libya: How US-NATO Destroyed an Entire Country Under a Humanitarian Mandate

Libya was a self-sufficient, prosperous state which collapsed two years ago. It makes remember the dramatic events and what it resulted in. First of all, it was a new type of war, a ”virtual revolution” and the United Nations Security Council’s resolutions were based on…editing the stages of a TV movie.

Welcome to the New Libya, a Country ‘Liberated’ by NATO: No Oil Revenues, No Security, No Water, No Electricity…

Jag vet inte om alla uppgifter i denna listan stämmer, har kopierat den från facebook, men skulle tro att det mesta är sant. Det vore en angelägen uppgift, att försöka ta reda på av de som verkligen vet hur det var i Libyen, hur det egentligen var. (video med liknande uppgifter)

Vad diktatorn och tyrannen Gaddafi gjorde för sitt folk blir allt mera känt bit för bit. Här är en lista över en del av hans grymheter, under vilka libyerna har lidit i fyra decennier.
1. Det fanns inga elräkningar i Libyen. Elektricitet var gratis för alla medborgare.
2. Det fanns ingen ränta på lån. Statliga banker gav lån till alla medborgare till noll procent ränta enligt lag.
3. Att ha ett eget hem ansågs vara en mänsklig rättighet i Libyen.
4. Alla nygifta i Libyen fick $ 50.000. Dessa pengar skulle göra det möjligt för folk att köpa sin första lägenhet. Regeringen ville bidra till att starta en familj.
5. Utbildning och medicinska behandlingar var fria i Libyen. Innan Gaddafi kom till makten kunde bara 25 procent av libyerna läsa. Idag är siffran 83 procent.
6. Libyer som ville göra karriär inom jordbruket fick åkermark, bostadshus, utrustning, utsäde och boskap för en snabb start för sina gårdar, helt gratis.
7. Om libyerna inte kunde hitta den utbildning eller medicinsk utrustning som de behövde, hade de möjlighet att åka utomlands med hjälp av statliga medel. De fick betalt av staten med $ 2300 per månad för att klara boende och bil.
8. Bilköp subventionerades till 50 procent med statliga medel.
9. Priset på bensin i Libyen var $ 0,14 (cirka 0,10 euro) per liter.
10. Om en libyer inte fick ett arbete efter examen, betalade staten den genomsnittliga lönen för det yrke som man sökte jobb inom, tills en adekvat sysselsättning hittades.
11. Libyen hade ingen utlandsskuld och dess reserver uppgick till $ 150 miljarder pengar och guld som nu ockupationsmakterna har fördelat mellan sig.
12. En del av inkomsterna för libysk oljeförsäljning gick direkt till räkenskaperna för alla libyska medborgare.
13. Mödrar som födde barn, fick $ 5.000.
14. 25 procent av libyerna har universitetsexamen .
15. Gaddafi lanserade ” Great Man – Made River-projektet ” (eller GMMRP GMMR, det stora konstgjorda flod -projektet) i Libyen. Det är världens största dricksvatten- pipelineprojekt för bättre vattenförsörjning till befolkningen och jordbruket.
Tack och lov att Nato (USA) och rebellerna har befriat det libyska folket från detta. Sveriges insats med JAS-plan har också del i denna hjälp, Libyska folket är troligen mycket tacksamma!

F. William Engdahl – Libya in anarchy two years after NATO Humanitarian Liberation

In 2011 when Muhammar Qaddafi refused to leave quietly as ruler of Libya, the Obama Administration, hiding behind the skirts of the French, launched a ferocious bombing campaign and a “No Fly” zone over the country to aid the so-called fighters for democracy. The US lied to Russia and China with help of the (US-friendly) Gulf Cooperation Council about the Security Council Resolution on Libya and used it to illegally justify the war. The doctrine, “responsibility to protect” was used instead, the same doctrine Obama wants to use in Syria. It’s useful to look at Libya two years after the NATO humanitarian intervention.

* * *

Regeringen skänker bort våra rikedomar

Sällsynta jordartsmetaller är så eftertraktade på världsmarknaden i dag att ett handelskrig uppstått i Asien mellan Kina och Japan kring dessa. Även USA har problem med att tillgodose sitt behov. Då väljer Alliansen att ge bort rättigheterna till de fyndigheter vi har inom Sveriges gränser!

Minerallagen som den ser ut i dag låter gruvbolagen köra över samtliga andra näringar och som markägare har du ingen som helst möjlighet att hindra en exploatering av din gård, din skog eller ditt vatten. Så var även syftet med lagen då den tillskapades av Axel Oxenstierna på 1600-talet. Skillnaden var att då skulle svenska staten se till att säkerställa sitt behov av mineraler. Nu är det internationella riskkapitalbolag som skall tillgodose sina aktieägares vinstintressen i fjärran land, och det inom en snäv tidsrymd.
Alliansen håller som bäst på att skänka bort det mesta av Sveriges naturtillgångar samtidigt som staten står beredd att bekosta den infrastruktur i form av vägar, hamnar och järnvägar som behövs för att frakta ut fyndigheterna.

-

>

Publicerat i Libyen. Leave a Comment »

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: