7 aug

Så kommer då nästa steg i det nya fågelinfluensadramat – Fågelviruset har spridits mellan människor – Det ser välregisserat ut än så länge. Jag tog i ett inlägg den 7 juli upp nyhetsinslag som berättade att EU beslutat att centralt beställa influensavacciner inför nästa pandemi, så att inte länder som Polen (som vägrade ställa upp på massvaccinering senast) ska kunna komma undan nästa gång kan man tänka. För säkerhets skull ska EU själv avgöra när läget pandemi råder också!
Den 19 juli kom nästa mediakapitel med skrämmande rubriker om en farlig smitta, sen dess har det varit knäpptyst, tills idag.
Det ser ut som att man håller på att bygga upp för en ny vaccinkampanj. Att det skulle vara ett spontant, naturligt händelseförlopp som medierna bara reagerar på på ett sunt sätt kan jag bara inte tro.
Dagens nyhet kom från en brittisk medicinskrift. Men att iranska Press TV deltar i mediakampanjen kan jag inte förklara, kanske håller man sig till västs nyhetsbyråer för att inte avvika alltför mycket från västmedierna.

En dödlig smitta som tar död på många miljoner samtidigt som det gamla bank och finanssystemet kollapsar är väl ett scenario som är väntat, planer åt det hållet har snappats upp från mörkrets makter sen länge.
Så man kan till ovanstående lägga en beskrivning av läget i finanssystemet av en insatt – God will not save Oz

Jag ser bara inte hur det är möjligt att det internationella finansiella systemet INTE går upp i rök och krossade speglar under hösten…

Bruset hörs redan i fjärran i september, det kommer att vara ljudet av banker som kraschar, följt av en bedövande tystnad då business-as-usual har lamslagits. Efter detta kommer det inte osannolikt inom kort att spraka av skottlossning, om inte människor börjar agera istället för att reagera.

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

«

»
%d bloggare gillar detta: