10 jul

100mon2 n

Så då har vi artikeln (ännu en) som måste få bägaren att rinna över och kraven på regimens omedelbara avgång att ljuda öronbedövande!
AB – Vården har blivit en plats utan värdighet, Sjuksköterska: Systemfel dödar patienter och kör slut på personal

Svensk sjukvård blöder våldsamt. Vi har ett allvarligt systemfel som skördar sina offer i form av patienter och personal. Marknadskrafterna rimmar illa med etik, moral, kärlek och god omsorg. Sjuksköterskorna är fullständigt utmattade. Åratal av vinande med sparpiskan, organisationer där man tystas och skuldbeläggs har skapat en miljö där det inte finns plats för värdighet. Hänsynslöst utnyttjande av kvinnors lojalitet och samvete för sina patienter har nu nått vägs ände.

Redan 2011 beräknade Socialstyrelsen att cirka 3 000 personer dör på grund av vårdskador i Sverige. Efter det har vården radikalt försämrats bland annat på grund av brist på sjuksköterskor.

Att sossarna inte är något alternativ till alliansen har vi ju konstaterat tidigare, har understryks det ytterligare. Vi, det svenska folket, har en del att ta itu med! Vi kan inte unna oss bekvämligheten att fortsätta låtsas att de överbetalda livstidspolitikerna styr landet åt oss, i vårt intresse, eller att vara uppgivna och tycka att vi kan ändå inte göra något åt det. Låt oss prova och se om vi kan göra något åt det!
8dagar.com – Pinsamheten Peter Hultqvist

Kort sagt: aldrig har väl ”oppositionen” mot alliansen på något område letts av en mer krypande servil politik än den Peter Hultqvist fört.
När så greve Carl Bildt bakom sina falska Christian Günther-glasögon säger att nu ska vi öva med Nato:s aggressionsstyrka, vad säger då Hultqvist.
Gissa två gånger…
Han säger förstås Ja och Javisst. ”Det är bra för vår militära spetskompetens”.

* * *

MISSA INTE det här inlägget! Om MMS (master mineral solution) som tycks vara utmärkt till att bota malaria, och andra sjukdomar. newsvoice.se – MMS – Röda Korset försenar framgångsrik metod mot malaria

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: