Nato ut ur Sverige!

Det är det svenska folkets plikt att agera och protestera, och förhindra att Sverige manipuleras att delta i fler krigsförbrytelser, som det man deltog i mot Libyen!

nyhetsbanken.se – Protestera mot Natos krigsövning!

I september står Sverige värd för Northern Coasts, en stor Natoövning med deltagande av 15 stater och ledd av Tyskland. Östersjön blir en fiktiv krigszon. Alla vapenslag medverkar men med marin tyngdpunkt.
Scenariot för övningen beskrivs som en inbördeskonflikt i det fiktiva landet Bogaland där de deltagande staterna ingriper för att framtvinga fred. ”Ungefär det vi ser från Syrien på nyheterna varje dag” säger örlogskapten Jonas Nyberg, projektledare för planeringsprocessen i en intervju (BLT 23 maj).
Krigsövningen äger rum vecka 37 och 38. Lördag 7 september, då ca 40 krigsfartyg ligger för ankar i Karlskrona, ordnas demonstration och protestmöte i Karlskrona …

Ulf Bjerén – Nato övar krig mot Syrien – i Sverige!

Press TV – US terror drone kills three Afghan children in Kunar Province

Three children have died in a US killer drone strike carried out in Afghanistan’s northeastern province of Kunar, Press TV reports.
The airstrike was conducted during the early hours of Thursday near the Pakistani border.
Local officials said six other people, including women, were also injured in the attack.
On May 20, at least eight people were killed and several others injured in a similar strike in the eastern province of Kapisa.

Försvarsmakten har anmält SvD till Säpo – Det handlar om det som togs upp i inläggen 22 april och 1 maj nedan, mediernas Nato-propagandakampanj i samband med en rysk militärövning vid Östersjön.

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s