3 maj

Jag brukar inte slösa tid på att traska runt i regimtrogen-media-träsket, men fick tips om en ledare där den anonyma skribenten verkligen visar vad han/hon går för. Det är i mörka tider som dessa som skiten flyter upp till ytan…. Om Fas 3 – dn.se – Väl vidlyftiga löften

Människor som av en eller annan anledning gör sig omöjliga på arbetsplats efter arbetsplats kanske faktiskt inte kan stöpas om till att bli pålitliga medarbetare.

Fas 3 är den värsta attacken (kanske med undantag för svininfluensakampanjen) mot Sveriges befolkning sen urminnes tider. Något man för inte så många år sen inte trodde var möjligt.

* * *

Viktig artikel, den bild som ges är nog i huvudsak riktigt. larouche.se – Cypernlån brittisk fascism

I dagarna godkände Cyperns parlament ”nödlånet” om 10 miljarder euro. I gengäld förpliktigar sig regeringen gentemot fordringsägarna, Europeiska unionen och Internationella valutafonden, att drastiskt dra ned landets levnadsstandard vad gäller fysisk och psykisk folkhälsa, medellivslängd, tillgång på livsmedel, utbildningsnivå mm.

Anledningen till att så mycket pengar plötsligt behövs är, att bankerna på Cypern visat sig vara en svag länk i det utblottade transatlantiska finanssystem man till varje pris vill dölja, att det är just det, utblottat. Att officiellt begära de cypriotiska storbankerna i regelrätt konkurs skulle, med tanke på att de sitter på exakt samma tillgångar som övriga transatlantiska storbanker, betyda att även dessa och därmed hela systemet är konkursmässigt.

Den destruktiva ekonomiska politik, som förts i de delar av världen som omfattats av brittiska imperiets finanssystem, har slagit söner ländernas förmåga att försörja sig. Nationalekonomi, konsten att som stat medvetet skapa förutsättningar för sitt eget fortbestånd, förbjöds mer eller mindre i och med de trossatser som för ungefär fyrtio år sedan med Bretton-Woods-systemets avskaffande fick genomslag. Att detta var avsikten är inte svårt att förstå med tanke på, att ett imperiums största fiende just är länder och folk som med egna kreditsystem kan försörja sig själva och därför skita i imperialistiska människofientliga handels- och kreditvillkor.

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s