simpel Nato-propaganda

Sveriges befolkning har idag utsatts för ett angrepp från deras värsta fiende, medierna. Uppenbarligen har generallöjtnanten som styr mediabrigaderna gett order om att undersåtarna ska ges en dos ryss-skräck och lite skrämmas-in-i-Nato. Sådant pytsas ut mest hela tiden så fort minsta tillfälle ges. Ryssland är ju ett av de länder som västs finans-ayatollor inte upplever sig ha tillräcklig kontroll över, och misstänkliggörs och svartmålas därför av knähundsmedierna!
Jag vet inte hur vanligt det är att Ryssland håller militärövning så nära gränsen mot Sverige. Och om man vid den nu aktuella övningen för 3 veckor sen gjorde någon oväntat närgången manöver, så skulle det kanske (!) kunna vara någon sorts markering mot Sverige för att regimen låter Nato hålla för Ryssland provocerande militärövningar i norra Sverige. Men så här beskriver insatschef Anders Silwer hur läget var:

Försvarsmaktens insatschef Anders Silver bekräftar att ryska plan befann sig i internationellt luftrum vid Gotska Sandön vid tidpunkten och genomförde någon slags övning. Ryssarna hade också förvarnat om att de skulle ha en stor övning just då.

”Det var två ryska bombplan och fyra jaktplan som var inne och övade i Östersjön. Det var en helt vanlig övning…”

I just det här fallet låter det alltså som att de nyktra och förnuftiga rösterna finns hos försvarsmakten. Det finns desto större anledning att oroa sig över marionetterna i (s)-ledningen, som förutom att man lydigt ställt upp och hojtat idag, skickar mycket oroväckande signaler om vad man är kapabla till, angående en ev. insats mot Syrien, nyhetsbanken.se

Den socialdemokratiska partikongressens beslut att Sverige även i framtiden – efter Afghanistan och Libyen – kan stödja militära västinterventioner vid sidan av FN bäddar för att Sverige hoppar på tåget.

På tal om sosseledningen, bilden nedan visar Löfven (se föregående inlägg). Och de kretsar han uppenbarligen inte drar siig för att beblanda sig med beskrivs i den här artikeln – What you don’t know about the Bilderberg-Group

lofve n

 

-

Annonser

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s