Löfven, drönare och arsenik

Bara lite som jag fastnat för bland allt tumult som pågår på många håll i världen. Nog kan man tycka att det ser ut som att vi är inne i någon sorts endgame. Det sedan länge planerade skede då det gamla bank- och finanssystemet faller ihop, och de höga makterna desperat gör ett försök att behålla greppet och kontrollen genom att med militärmakt eller på annat sätt förstöra de få länder de inte har under klacken, och att införa polisstat och kontrollsamhällen i västländerna.

svd.se – Löfven deltar i mytomspunnet maktmöte

Socialdemokraternas partiledare Stefan Löfven ska delta på årets Bilderbergmöte, ett av världens mest mytomspunna och inflytelserike maktforum. Det bekräftar partiet för SvD Näringsliv. Han är särskilt inbjuden av finansmannen Jacob Wallenberg.

Denna man var en landsförrädare i samma ögonblick han blev partiledare. Han sattes in då Juholt jagades bort av det smutsiga hundkopplet, medierna, då denne tydligen inte var lydig nog gentemot finansoligarkerna. Det som var aktuellt då var frågan om Sverige skulle vara med i någon euroräddningspakt, vilket sossarna under Juholt motsatte sig. Veckan efter att mediahundarna gjort sitt jobb och marionetten Löfven installerats var (s) med på att ösa mer pengar över bankerna.
Denna förrädare måste bort, NU! Tänk bara vilket framtidsscenario vi har att se fram emot, att gnälla över att sossarna är precis som alliansen mellan 2014-2018!
Man kan också ställa sig frågan varför denna nyhet levereras av SvD, och just nu, varför inte innan s-kongressen? Och Göran Greider ger en uppvisning i att uttrycka sig minst sagt försiktigt, med filttofflorna på, i sin kommentar om detta: ”Det är lite synd att han gör det. Det blir på något sätt att han sällar sig till den ekonomiska eliten.”

* * *

De degenererade finansgangstrarna verkar helt besatta av drönare!
Anna Ek – Oacceptabelt att utveckla drönare

Söndagens ”Kalla fakta” kunde ­berätta om hur Sverige sedan 2005 satsat 750 miljoner kronor på att utveckla attackdrönaren Neuron tillsammans med fem andra europeiska länder. Sverige är därmed en pådrivande aktör inom utvecklingen av attack­drönare, något som omedelbart måste upphöra.
Nästan varje vecka kan vi läsa rapporter från länder som Pakistan, Jemen, Somalia och Afghanistan om hur amerikanska ­drönare skjutit ihjäl civila. På många ställen lever befolkningen under ett ständigt hot från drönare som cirkulerar i luften. Bara i Pakistan beräknas upp emot 3 600 människor ha dödats i drönar­attacker sedan 2004.

I en demokratisk rättsstat ska en människa få sin brottsanklagelse prövad av en opartisk domstol, inte bli ihjälskjuten. Drönarattackerna ställer alla dessa principer på sitt huvud. Det är oerhört svårt för de drabbade ­familjerna att få någon upprättelse.

I ”Kalla fakta” kunde vi höra ­företrädare för Saab, Social­demokraterna och Moderaterna prata om vilka vinster för teknikutvecklingen Sverige gör genom att delta i utvecklingen av ­Neuron. Försvarets materielverk ­beskriver hur det fanns ett glapp i teknikutvecklingen för Jas Gripen och ingenjörerna behövde något vettigt att arbeta med: ”då kom Neuron in som en bra gapfiller”.

”då kom Neuron in som en bra gapfiller” – FY FAN så groteskt!

* * *

Den här artikeln borde medföra en hel drös av avgångar och en storstädning hos hälso- och läkemedelsmyndigheterna.
Svensk läkare och KTH hittade höga halter av arsenik och tenn i Pandemrix

NewsVoice fick ett tips om att en svensk läkare sommaren 2011 försökte väcka uppmärksamhet för orsakssammanhanget mellan Pandemrix och narkolepsi. LMV la locket på. Två år senare i april 2013 annonserade Ingemar Persson på LMV via ”Läkemedelsvärlden” att de inte vet varför många fick narkolepsi efter massvaccineringen. Att problemet förblir ”en gåta” verkar nämligen vara mycket praktiskt. En ”gåta” leder varken till orsakssammanhang eller ansvar. Det betyder att myndigheterna kan begå samma misstag igen, bara ytan ser bra ut.

I korrespondensen mellan läkaren och LMV kan utläsas att LMV känt till restmängder av både tenn och arsenik i adjuvanset i Pandemrix.
Förekomsten av Arsenik i vaccinet bedöms bero på skvalen, som ingår i adjuvanset och utvinns från hajlever, innehåller Arsenik. Arsenikinnehållet i skvalen var känt under utredningen om godkännande av Pandemrix.” / Peter Stjärnkvist, Läkemedelsverket, 19 aug 2011
”Varken tenn eller arsenik gör förmodligen någon nytta i vaccinet. De finns med i restmängder från tillverkningen av skvalen som ingår i adjuvanset till vaccinet, och utvinns ur hajlever. Restmängderna har varit kända vid utredningen inför vaccinet godkännande. Restmängder från tillverkningen anges normalt inte i produktinformationen [tex FASS]. Endast sådana restsubstanser som kan ge överkänslighetsreaktioner finns med.” / Peter Stjärnkvist, Läkemedelsverket, 3 okt 2011 …

 

-

Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: