mer om Sandy Hook

UPPDATERING 3 31 dec

Sandy Hook massacre: Official story spins out of control

Sandy Hook police audio confirms multiple shooters on the scene

UPPDATERING 2 29 dec

Ska detta bli ännu en i raden av false flag-operationer vars mainstreamversion inte får ifrågasättas, trots att en mängd material och uppgifter cirkulerar som klart motsäger denna!

Jim Fetzer and Dennis Cimino – Sandy Hook: Huge Hoax and Anti-Gun “Psy Op”

En google-presentation – Sandy Hook Investigation

Scott Creighton – Sandy Hook Shootings: No Motive for Your Psyop? Try “the EVIL Gene”

UPPDATERING

Naomi Wolf – The coming drone attack on America, Drones on domestic surveillance duties are already deployed by police and corporations. In time, they will likely be weaponised

Sybil Edmonds – Institutionalizing Indefinite Detention, Heading America for Full-Blown Tyranny

On December 31, 2011, he went further. He signed the 2012 National Defense Authorization Act (NDAA).
It legitimized indefinite detentions. It included US citizens at home and abroad. America’s military may arrest and imprison them uncharged. It permits holding them without trial based on suspicions, hearsay, secret evidence, or none at all.

No reasonable proof is needed. Presidential diktat authority has final say. No one anywhere is safe.

slut på uppdateringen ________________

De uppgifter som efterhand kommit fram om skolmassakern i Sandy Hook stärker bilden av att den officiella versionen inte håller. Internetsidor i mainstreammedier om den man som arresterades i skogen har t.ex. tagits bort – som denna på fox43.com – den finns HÄR – Bara detta borde få alla, journalister och andra, att verkligen på allvar börja ifrågasätta och ställa frågor. Nu säger man att den officiella utredningen om massakern kan ta flera månader att få färdig (trots att man säger sig veta vem den skyldige är), medan man skyndar på arbetet med nya vapenlagar. Detta måste ha varit syftet med massakern. Det maffiagäng som styr USA känner sig besvärade över att amerikanerna är beväpnade nu när de planerar att försämra ekonomin än mer för medborgarna, och läget kanske blir riktigt katastrofalt om dollarn kollapsar. Och varför är det så väldigt viktigt för de högsta styrande att få igenom den lag som ger militären rätt att internera på obestämd tid, utan rättegång den de utpekar som möjlig terrorist!? Denna groteska lag har vissa försökt stoppa och ändra, med ett tillägg att den inte kan gälla amerikanska medborgare, men detta tillägg togs bort nyligen – Defense Bill Nixes Ban on Indefinite Detention for US Citizens

En del av märkligheterna i samband med Sandy Hook-massakern:

Ta en titt på den obducerande läkarens märkliga beteende vid en pressutfrågning – The Sandy Hook School Massacre: Unanswered Questions and Missing Information (där en del av den är utskriven). Han, som är den ansvarige för undersökningen av offren, säger sig inte veta hur många som är pojkar respektive flickor. När han får frågan om den misstänkte gärningsmannen sköt sig själv med geväret, säger han att han ännu inte obducerat denne, men att han inte tror att han sköt sig med geväret.
På frågan om de flesta dödats av ett gevär – So the rifle was the primary weapon? – svarar han ja. Nästa fråga, men geväret återfanns i en bil på parkeringen, där ingriper polischefen och säger att det stämmer inte! Vilket det väl knappast kan råda någon tvekan om, att man fann det i en bil, se video.

Förutom den man som arresterades i skogen, ska ännu en ha legat på marken utanför skolan iförd handbojor.

Den bil som vapnet återfanns i på parkeringen ska ha varit registrerad på någon som suttit i fängelse för narkotikabrott, men släppts ut för några veckor sen.
Många värdefulla inlägg hos willyloman.wordpress.com om detta.

James F. Tracy – The Newtown School Tragedy: More than One Gunman?

 

-

2 svar to “mer om Sandy Hook”

    • Stan Says:

      Det var första veckan i januari som det togs ut mycket pengar från bankerna i USA. Och det fanns en förklaring, att en sorts insättargaranti upphörde vid årsskiftet. Vet inte vad det betyder och hur det gått sen. Men det är bedrägeri-banksystemets skräckscenario, att många vill ha sina pengar samtidigt. Det är därför de är så ivriga att misstänkliggöra kontant-användningen, och helst avskaffa den.


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: