petrodollar

UPPDATERING
om det stämmer som det sägs i den här artikeln – Petro Dollar Going the Way of the Dodo Bird as China Begins Selling Oil Using Yuan – så är det klart intressant. Det är verkligen spännande tider vi lever i …
och
I en annan artikel på sidan som videon nedan kommer från talas det tyvärr om en återgång till gulduppbackad valuta som en del av lösningen för ett nytt system. Lyssna på Bill Still i videon i inlägget från 2 sep nedan.
…………………

Video om det som ligger till grund för de flesta, om inte alla, konflikter och krig och annat elände runt om i världen. Försvaret av dollarns särställning som världsvaluta och att olja ska handlas i dollar. Jag tror att det är en i stort sett riktig bild som ges i videon. Allt som sägs finns utskrivet på – crisishq.com

The reason you haven’t heard of the petrodollar system is because our government wants you to think that we start wars to spread democracy.
However, if you want to distinguish truth from propaganda, if you want to know the real reasons behind the global conflicts in our recent history, you must first learn about the petrodollar system. Without this crucial piece of info, you will have a hard time understanding what really happened in Libya, what’s happening in Syria right now and what’s going to happen in Iran next.

-

4 svar to “petrodollar”

 1. istappar Says:

  Det verkar ligga nånting i det här med petrodollarsystemet… Jag tror jag har hört om det från flera olika håll.

  • Stan Says:

   Enligt William Engdahl diskuterades detta på ett Bilderberg-möte i Saltsjöbaden i Stockholm (1972-73? undrar vilka svenskar som deltog där), att de oljeproducerande länderna skulle få erbjudandet att höja oljepriset kraftigt mot att de bara handlade olja i dollar och placerade pengarna i amerikanska banker.

 2. Anonym Says:

  Har läst en massa om detta nu på olika platser på internet. Det är otroligt mycket som faller på plats när man tar del av detta och det är otroligt hur okunnig man har varit tidigare. Känner mig deprimerad efter att förstått det hela. Är ju helt ofattbart hur cyniska vi männinskor kan vara.

  • Stan Says:

   Vi människor, jo det är klart. Men vad som är viktigt nu är att inse att det finns ett gäng finans-ayatollor som med hjälp av olika maffia-metoder styr mycket utav det som sker i världen från bakom kulisserna och får hjälp av västmedierna att hålla sig dolda. Sen får man göra vad man kan själv för att bidra till en mänskligare värld, och kanske få lite hopp och inspiration av de tecken som finns på att något annat är möjligt…
   ”Russian President Vladimir Putin clearly expressed his attitude to the dollar as the world reserve currency. In fact, he offered the countries of the world to start building a large number of regional currencies as an alternative to the reserve system of the dollar. This is a strong step and a strong move, including the initiative to switch to mutual payments. He also said that Russia and China had already switched to the system and he urged other countries to follow the example”
   http://english.pravda.ru/russia/politics/21-09-2012/122236-russia_apec-0/


Skriv här

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: